:smile6: Docela zajímavá otázka na fóru o programování
Není to tak těžké. Zkus pokrčit kolena a vyrovnávat rovnováhu posouváním rukou...
Fórum › Offtopic
Stojka na rukach
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
A nelekat se, že se zezačátku možná neudržíš, chce to posílit ruce. Docela dobré je podle mě to zezačátku dělat se zdí, ale nebýt o ni opřený... jenom pro případ že bys ztratil stabilitu. Nebo s dalším člověkem to je taky dobré... :smile1:
Nič ťažké. Zohrávajú tu úlohu nohy, ktoré pokrč pre rovnováhu, ale i ruky - daj prsty ďalej od seba a jemne nimi drž rovnováhu... Dá sa to.
O stenu? Hmm, to zvládne i moja 7-ročná sestra (možno) :D Najlepšie niekde na dobrom trávniku vo voľnom priestranstve. Ale nesnaž sa presiliť. Vznikne z toho nepríjemná svalovka. Pár pokusov a oddych. Inak sa nikam nedostaneš. Sám som to na jeseň trénoval :) Už to viem.
Trošku zvláštna otázka na fóre o prog. :D Ja by som to skôr pichol na parkour.cz alebo parkour.sk ;) Istým spôsobom je i stojka PK technikou. Hlavne posiluj, posiluj, posiluj :) !!!
Editoval Tocimanko: Pozor! Dosť fyzicky náročné na brucho!! :D
Imho to není o síle...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Tocimanko : Jasně, nemůže to dělat každej, ale fakt to není o síle. Udržet napnutý ruce neí až zas takový problé, ale udržet rovnováhu je horší, věř mi, dělal jsem 10 let gymnastiku;)
Pro vyzkoušení Vaš
Stojka je dost těžká, je to o té rovnováze hodně. Jednodušší je naučit se chodit po rukou a pak postupně začít chytat rovnováhu. Aspoň já jsem se stojkou tak začínal. Chodit po rukou vydržím tak dvě minuty, ale jak mám stát na místě, jsem rád, když se povede 10 sekund. Jinak nohy do začátku pokrčené, pak je postupně narovnávej, vypadá to lépe :-)
Môj kamoš z breaku je tenký asi ako špageta, a dá stojku v poho.Tocimanko napsal:
To Blujacker : Chcel by som vidieť nejakú úbohu trasľavku robiť stojku ;) By sa zlomila.
To sa54d : Skús toto: Nohami sa hoď hneď vedľa rúk, je to tažšie, ale potom ľahšie udržíš rovnováhu. A prstami sa vyvažuj. Ten pohyb prstami ti neviem presne opísať, skúšaj a pôjde to. Ale nesmieš byť prehnutý, ináč sa neudržíš, musíš byť rovný, riť mať nad hlavou :P a pokrčené nohy zo začiatku pomôžu.
dobrá rada pro začátečníky:mně se hodně stávalo že sem přepadla na záda a vyrazila si dech.když už cítíte že přepadnete na záda,musíte při tom padání na záda hodně vystrčit nohy(špičky noh),tak aby dopadly na zem jako první.prostě rní musí padat nohy a ne hrudník.je to užitečná informace,ptž když se to naučíte přestanete mít strach z pádu a stojku můžete zkoušet do nekonečna :-)
To Krychlik : :D aj ja mam taky pocit.... som zvedavy ktora mrtvola bude najblizsie exhumovana
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C# - Název Bluetooth zařízení pro konkrétní COM port — založil Elias.Milan
GDIPLUS načítání obrázku — založil MiCizek
Hledáme nadšeného PHP vývojáře — založil skoumal_prace
Zobrazení dat ze 2 tabulek najednou ASP.NET — založil Nojmik
SW napsaný ve VB a jeho překlad do češtiny — založil Helča