Napadla mě super věc, co takhle si vzít všechny knihy a vytisknuté věci o programování co doma najdete a sečíst kolik je to celkem stránek? Na formátu nezaleží, je to prostě jenom hrubý součet
tak já mám celkem cca 4 700, co vy? :smile8:
Fórum › Offtopic
Tak kolik máte papírových stránek o programování?
To tmi : jo tak těch 8k by mě zajímalo taky:)
jinak já do toho počítal jenom C#, Python, Flash a UML :smile1:
buf no kdyzbych mel rict vse z C++ a Pythonu (coz je jedine co mam)) tak to pres 1k urcite nepreleze... nevim, prijde mi ze je trochu zbytecne mit toho tolik, nebot v tech knihach vetsinou nebyvaji prilis sofistikovane veci, ktere lze v pohode nalezt na netu (casto dokonce v lepsi kvalite + realtimova podpora))
lol ja knih mam tak 800 (Kosek: PHP a pak jeste nejaky tenke JS a HTML)
vytistene mam akorat rychle tahaky PHP, JS a MySQL (1, cca 10 a 2). Ale do tech kdyz pracuju na webech koukam docela casto.
Asi tak 3 metry, kolik je to stránek fakt netuším.
okolo 5k
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Já tohle moc nevedu, protože bych to stejně nikdy nepřečet (i když pozvolna to jde). Tedy asi 7000 stránek.
To CommanderZ : Presne, KOSEK PHP je jedna z mala knih co mamm a myslim, ze jedna z tech nejlepsich, :)
w3q napsal:
Vytlačené okolo 2k. V PC okolo 8-10k.
V PC mam cca 30-50 knizek. Zadnou z nich jsem ale necet stranku od stranky, vetsinu jsem ale prolit a kdyz neco konkretniho hledam, tak vetsinou vim kde to najit.
ja mam toho dost, pocitat sa mi to nechce ale odhad tak 1K vytlacených a 5K vydaných v knihách. No v pdf-kach je toho asi 4GB :) A to C++ a C#. Odporucam hladat na wareze, sem tam uploadnu aj niečo užitočni, nie len same filmy a hry.
Kolik z tech 4 GB jsi cetl?
Tak dva tisíce? Nicméně, když k tomu přičtu i moje oblíbené a hojně navštěvované knihy.root.cz...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kolik máte zabrané RAM při spuštění? — založil Garret Raziel
Jaký příkaz/slovo máte nejradši v programování? — založil wokena
RasovskyM.cz - Nabízím programování webových aplikací, webových strá… — založil Ing. Martin Rašovský
Síťové programování pod Windows a programování internet — založil Hanzis
V labelu kolik se stahlo — založil Lukas
Moderátoři diskuze