Priradenie hodnoty vlastnosti. – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Priradenie hodnoty vlastnosti. – .NET – Fórum – Programujte.comPriradenie hodnoty vlastnosti. – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
w3q0
Věrný člen
28. 1. 2008   #1
-
0
-

Ahojte, vlastne vôbec neviem čo potrebujem, ale posnažím sa vám to popísať.
Mám kód pasce na paralyzovanie hráča:

using System;

using Server.Mobiles;
using Server.Items;

namespace Server.Items
{
///<summary>Automaticky zdokumentovaný item: MountTrap</summary>
public class ParalyzeTrap : BaseTrap
{
private bool m_Active;

/// <summary>
/// Je past aktivni nebo ne ?
/// </summary>
[CommandProperty( AccessLevel.GameMaster )]
public bool Active
{
get { return m_Active; }
set { m_Active = value; InvalidateProperties(); }
}
[CommandsProperty(AccessLevel.GameMaster)]
public double Duration
{
get{ return duration;}
set{ duration = value;}
}

///<summary>Vyrobí novou instanci objektu</summary>
[Constructable]
public ParalyzeTrap() : base( 0x2CED )
{
Visible = false;
Movable = false;
TrapSet = true;
Name = "Pasca na paralyzovanie hraca";
m_Active = true;
}

///<summary>Navrací příznak zda se past aktivuje sama - true</summary>
public override bool PassivelyTriggered{ get{ return true; } }
///<summary>Navrací velikost automatického cyklu</summary>
public override TimeSpan PassiveTriggerDelay{ get{ return TimeSpan.FromSeconds(duration); } }
///<summary>Navrací velikost dosahu pasti</summary>
public override int PassiveTriggerRange{ get{ return 1; } }
///<summary>Navrací prodlevu deaktivace pasti</summary>
public override TimeSpan ResetDelay{ get{ return TimeSpan.FromSeconds(duration); } }

/// <summary>
/// Spustí past
/// </summary>
/// <param name="from">kdo spustil, hráč</param>
public override void OnTrigger( Mobile from )
{
// Neprovede akci pokud je dotycny GM nebo mrtvy
if ( m_Active && from.AccessLevel < AccessLevel.GameMaster && from.Alive )
{
from.Emote( "*Si paralyzovanej" );
from.PlaySound(from.Female ? 0x327 : 0x437);
Mobile.Paralyze(duration);
}
}

}
}

///<summary>Vyrobí novou instanci objektu</summary>
public ParalyzeTrap( Serial serial ) : base( serial )
{
}

/// <summary>Provede serializaci při save</summary>
/// <param name="writer">streamer pro zápis</param>
public override void Serialize( GenericWriter writer )
{
base.Serialize( writer );

writer.Write( (int) 0 ); // version
writer.Write( m_Active ); // Je past aktivni ?
}

/// <summary>Provede deserializaci při načítání save</summary>
/// <param name="reader">streamer pro čtení</param>
public override void Deserialize( GenericReader reader )
{
base.Deserialize( reader );

int version = reader.ReadInt();
m_Active = reader.ReadBool(); // Je past aktivni ?
}
}
}
A potrebujem v konštruktory priradiť duration hodnotu 5. Asi ta najsprostejšia otázka akú som kedy vyslovil, ale ako? :D
Som v tom magor, neviem či duration = 5; alebo duration(5); alebo duration.value(5); . Prosím pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Reklama
Reklama
zacatecnik0
Super člen
29. 1. 2008   #2
-
0
-

nevim zda je to presne to co chcete ale asi jo

using System;

using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;

namespace ConsoleApplication1
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
past pas = new past();
Console.WriteLine(pas.Duration);
pas.Duration = 6;
Console.WriteLine(pas.Duration);
}
}
class past
{
double duration = 5.0;
public double Duration
{
get { return duration; }
set { duration = value; }
}

}
}


edit:i kdyz asi ne...ale odpovedi zda je to typu todle nebo todle si prece muzete zkusit pokus omyl ne? :)
ps: co delate za hru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.84.–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 94 hostů

Podobná vlákna

Priradenie SESSIONS — založil tomi86

Vlastnosti okna — založil Jiří Hlaváček

Uložení vlastností — založil Jiří Zdvomka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý