Ano, stydím se to říct, ale mám neuvěřitelný problém s takovou základní věcí, která kdykoliv jindy funguje.
Ve třídě Clovek mám různé vlastnosti jako telefonní číslo, jméno, příjmení, adresa atd.
V sousedním souboru mám metodu s návratovým typem Clovek, načte ze souboru informace o tom a tom člověku (jméno,číslo,..) a podle dělícího znaku je to rozdělí a uloží do jednotlivých vlastností, v tom by nebyl problém, ale kompilátor mi hlásí, že "Clovek could not be found". Všechno mám v jednom namespacu, třída Clovek je public, vážně bych řekl že to nemá důvod nefungovat, ale nefunguje :smile11:
Fórum › .NET
C# - třída jako návratový typ metody
To Chrasty : A kód? Vše, co se toho týká.
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Dám sem soubory které patří k mému připravovanému článku, místo třídy Clovek je tam třída Kontakt, to je asi jediný rozdíl:
kontakty.cs http://chrastysblog.ic.cz/kontakty.cs
App.xaml.cs http://chrastysblog.ic.cz/App.xaml.cs
Tak děkuju, zkoumám to už asi dva dny a pořád nic, ještě doplním, že třída SeznamKontaktu se chová stejně divně, ale o ní jsem nemluvil, protože když se mi podaří vyřešit jedna,tak druhou už bych vymyslel sám
Vyřešeno. Problémem byla změna způsobu zpracování u souboru kontakty.cs, který se ve výsledku nekompiloval (můžete to najít ve vlastnostech souboru, property Build Action).
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů
Podobná vlákna
Navratovy typ — založil Gadael
Návratový typ funkce — založil TomBar
Třída v kontejrneru jak na metody — založil ZimniL
Matlablib: Třída pro otestování metody autosize — založil oxidián
Moderátoři diskuze