čas provádění kódu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

čas provádění kódu – C / C++ – Fórum – Programujte.comčas provádění kódu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
baribal
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
1. 2. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, potřeboval bych v C++ zjistit čas provádění určité části kódu, něco jako je ve VBA:
start = Timer ' uložení počátečního času
...
konec = Timer ' koncový čas
čas = konec - start
věřím, že je to možné, ale nemůžu to nějak dohledat, v C++ teprve začínám.
děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.250.–
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
1. 2. 2008   #2
-
0
-

Myslím že v C++ nic takového není.Něco takového ale umí SDL....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.114.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
_k_
Duch
1. 2. 2008   #3
-
0
-

...ale je. Mozes pouzit standartnu time() ak to tam bude aspon sekundu ;). Potom mozes pouzit kadejake systemove timre s rozlisenim na milisekundy niektore dokonca az nanosekundy ale tu sa uz pouzitie lisi system od systemu...
A ak mas ten program dostatocne komplikovany aby ta ratanie sekund pri kazdej funkici dostatocne nasieralo tak pouzi nejaky schopny nastroj na profilovanie...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
sn3d0
Věrný člen
5. 2. 2008   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.208.–
shutdown -h now
AdamHlavatovic0
Stálý člen
5. 2. 2008   #5
-
0
-

>Ahoj, potřeboval bych v C++ zjistit čas provádění určité části kódu, něco jako je ve VBA:
start = Timer ' uložení počátečního času
...
konec = Timer ' koncový čas
čas = konec - start
věřím, že je to možné, ale nemůžu to nějak dohledat, v C++ teprve začínám.
děkuji.

pokial to je pre platformu ms windows, tak mozes pouzit toto http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms644900(VS.85).aspx#high_resolution

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
5. 2. 2008   #6
-
0
-

_k_ napsal:
...ale je. Mozes pouzit standartnu time() ak to tam bude aspon sekundu ;). Potom mozes pouzit kadejake systemove timre s rozlisenim na milisekundy niektore dokonca az nanosekundy ale tu sa uz pouzitie lisi system od systemu...
A ak mas ten program dostatocne komplikovany aby ta ratanie sekund pri kazdej funkici dostatocne nasieralo tak pouzi nejaky schopny nastroj na profilovanie...



nanosekundy? Treba v dokumentaci SDL pisou, ze roslisovaci schopnost toho jejcih castovace je 10 ms..!?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
vsman
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
23. 2. 2008   #7
-
0
-

Vo windowse je to fukcia GetTickCount() a vracia počet tisícin sekund od spustenia systému.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.13.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Podobná vlákna

Čas — založil šampík

Čas — založil Kenvelo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý