Kontrolovaný download souborů – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kontrolovaný download souborů – PHP – Fórum – Programujte.comKontrolovaný download souborů – PHP – Fórum – Programujte.com

 

pawlik0
Grafoman
1. 2. 2008   #1
-
0
-

Prosím nevíte, jak udělat, že po zadání adresy určitých souborů proběhne přesměrování na stránku 403, jenže pokud v některé stránce zadáte správně heslo, nabídne vám soubor ke stažení. Nebo alespoň jestli platí $_SESSION. Jsem na IC.cz, proto se rovnou ptám, jestli je nějaké řešení, co tento freehosting podporuje..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
pawlik0
Grafoman
3. 2. 2008   #2
-
0
-

neví nikdo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
3. 2. 2008   #3
-
0
-

a co nevis? vzdyt je to primitivni. do session si ulozis, jestli uzivatel muze stahovat.
pak vytvoris scrpt, ve stylu: download.php?get=mujsoubor.jpeg
a v nem zkontrolujes, jestli ma uzivatel opravneni, kdyz ano, mrkni na funkci readfile.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Prog.0
Věrný člen
4. 2. 2008   #4
-
0
-

To hrach : Zas tak jednoduché to byť nemusí... Vieš si predstaviť že cez readfile preťahuješ 4GB súbory ? Taktiež sa nebude dať pokračovať v downloadovaní, v prípade chyby. Navyše pri použití nejakého externého downloadera sa session ani nemusí odoslať. Samozrejme na freehostingoch sa 4GB sťahovať asi nebude, takže je to zanedbatelné. Niekedy však treba komplexnejšie riešenie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
Prog.
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
4. 2. 2008   #5
-
0
-

To Prog. : jj, to je jasny, ale tady nejde o download sluzbu. .:) ze jo.. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.171.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
pawlik0
Grafoman
4. 2. 2008   #6
-
0
-

Jde mi o to, aby se soubor nestáhl, pokud návštěvník přímo zadá adresu souboru :smile11:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
4. 2. 2008   #7
-
0
-

to sem pa resi, ze to davas do jednoho adresare, a v nem vytvoris soubor .htaccess, do kretyho napises:

deny from all

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
insider0
Věrný člen
7. 2. 2008   #8
-
0
-

To hrach : no myslim, ze mu slo o to, aby se nejaky soubor mohl stahnou jen v pripade, ze ho bude stahovat z jeho stranek/z jeho skritpu = at si nekdo neda na stranky "soubor ke stazeni zde" s odkazem na pawlik.cz/soubor.zip
pokud by pouzil tve reseni, tak by readfile musel pouzit tak jako tak, protoze i kdyz da ze sve stranky odkaz na ten soubor, tak to hodi 403 ...
musim rict, ze by me to taky zajimalo, mam v planu udelat jednu sluzbu, kde by bylo omezeno stahovani jen na dane uzivatelske jmeno, cimz bych se musel vyhnout tomu, aby videl realne umisteni souboru -> copy&paste a taha kamarad(jeste jsem se po nicem takovem nedival)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
dalaman0
Věrný člen
14. 2. 2008   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.30.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
toka0
Stálý člen
14. 2. 2008   #10
-
0
-

To si myslim, ze je presne ono, co chce, hledal jsem kde jsem to videl, nemohl jsem si totiz vzpomenout jak to nazvat anglicky, spravne, a ty jsi nasel, takze diky i tobe, protoze se mi to hodi, zalozkuji :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.165.–
Tomáš Kavalek
pawlik0
Grafoman
14. 2. 2008   #11
-
0
-

To hrach : To je přesně to, co jsem chtěl ;-) ostatním děkuju za ochotu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 85 hostů

Podobná vlákna

Download souboru — založil Pav71

Download — založil palynko

Download — založil Jakub Vojáček

Download — založil Tomáš Fedor

C++ DOWNLOAD — založil Nery

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý