Vyhodnotenie prijateho vyrazu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vyhodnotenie prijateho vyrazu – C / C++ – Fórum – Programujte.comVyhodnotenie prijateho vyrazu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tom@sQo0
Stálý člen
1. 2. 2008   #1
-
0
-

ahoj, chcel by som spravit program, ktory prijme ako vstup nejaky string, napr. "1+1"
a nech vrati vysledok(v tomto pripade 2 ;-]) ... ako to spravit?
skusal som program typu:



#include <iostream>
#include <string>

using namespace std;

int main(){
int pocty;
char vstup[50];
cin >> vstup;
pocty = atoi(vstup);

cout << pocty << endl;

}


alee akosi mi stale hadze ako vystup len cislo 1... asi to len ten string prevedie na int a ked vidi znamienko "+", tak dalej sa ani neunuva na to pozerat...
da sa to vobec nejako? osobne sa mi nechce pisat nejaky vlastny parser, co bude hladat znamienka a potom to vykonavat...
any ideas?:) diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
Reklama
Reklama
nickJartin0
Návštěvník
1. 2. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.253.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

Podobná vlákna

Umocnění výrazu — založil zdenek

C# - výpis výrazu proč ? — založil rainbof

Parsování logického výrazu — založil midnighter@centrum.cz

Vysvětlení výrazů z knihy — založil novacek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý