Nova polozka do databazy – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nova polozka do databazy – .NET – Fórum – Programujte.comNova polozka do databazy – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Elited0
Newbie
2. 2. 2008   #1
-
0
-

Chcel by som spravit nieco na sposob chatu ale neviem ako mam spravit pridavanie poloziek do databazy resp. "noveho prispevku" zatial mam nieco taketo ale nic to nerobi ani to nehlasi error tak neviem

 protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)

{
AccessDataSource1.InsertCommand = "INSERT INTO [Chat1] ([ID], [Dátum], [Užívateľ], [Správa]) VALUES (?, ?, TextBox.Text1, TextBox.Text2)";
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.144.–
Do you speak C#?
mephi0
Expert
3. 2. 2008   #2
-
0
-

protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) 

{
AccessDataSource1.InsertCommand = "INSERT INTO [Chat1] ([ID], [Dátum], [Užívateľ], [Správa]) VALUES (?, ?, " + TextBox.Text1 + "," + TextBox.Text2 +")";

}

v SQL niesom zabehnutý, ale posiela sa reťazec, ktorý maš v úvodzovkách, ten musiš "poskladať" v programe. (neviem načo su [ a ] ale jednoducho musiš ten command mať po poskladani taký aby obsahoval hodnoty a nie nejake referencie na nich)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Elited0
Newbie
3. 2. 2008   #3
-
0
-

hey hey takto to funguje uz som na to prisiel ale itak thx :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.144.–
Do you speak C#?
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Listbox dalsia polozka — založil martin.007

Aktivní položka menu — založil Janina

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý