Zdravím, hledáme do nově vznikajícího studia kodera i programátora. Starý web, kde se nachází studio je zde. Máme připraven již nový design. Též máme podporu největšícj portálů, proto je vyloučeno, že by nebyly zakázky, pokud máte zájem podílet se na rozvoji studia, být částečným vlastníkem a pracovat v něm, ozvěte se na ICQ: 289739932 nebo na e-mail admin@exitiv.net , děkuji.
--------------
S pozdravem David Tureček, správce studia .
Fórum › Inzerce
Hledáme do vznikajícího profesionálního studia kodera či programátora
Další studio, tentokrát dokonce "profesionální". Ne nadarmo se říká, že cena je přímo úměrná kvalitě, bohužel, ten kdo zapláče nad výdělkem je zákazník...
To Jeason : Jeden to vidí jako spamování, druhej jako realitu.. nemyslíš? :) Docela relativní, že? :)
To Jeason : S tím spamováním jsi mi to už říkal, opakuješ se :) Raději mi, prosím, řekni, co tě na mém původním příspěvku tak vytáčí?
nabídka mě v minulosti zaujala a měl sem zájem je oslovit s poptávkou, když sem dočetl kontakt, tak sem zjistil že sem je predtím oslovil.
tot vse, konstatování.
jelikož jsem od nich nedostal v te době odpoved (ani do ted) tak sem na to upozornoval "studio" rejpavym prispevkem ve foru.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
•Hledáme• kodéra/programátora pro náš web — založil Aktavoris
Hledáme programátora (kodéra) pro instalaci a ladění cms — založil Jana
Borci, práce profesionálního programátora — založil Mixxy
Hledám profesionálního java programátora. — založil ScaryCZE
Moderátoři diskuze