Mohl by mi někdo poradit kod nebo popř. nějaký link , který by ukázoval sílu hesla ( jak je heslo bezpečné). Doufám že jste pochopili můj dotaz.
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Síla hesla
Vzhľadom na to, že "síla hesla" nie je matematicky ani inak definovaný pojem (aspoň o tom neviem), je na tebe aby si sa rozhodol, čo vlastne chceš. Zadefinuj "sílu hesla" a navrhnúť algoritmus a napísať ho v javascripte už nebude problém. Alebo googli a zisti si ako to riesili iný a použi ich algoritmus...
Tak staci pres indexOf, jestli retezec (heslo) obsahuje alespon jedno male pismeno, jedno velke pismeno, jedno cislo a navic treba jeste jeden specialni znak (symbol), spolecne jeste s delkou hesla, cim delsi, tim lepsi, minimalni delka alespon osm znaku. Na tom preci nic neni... :smile9:
To toka :
a poradíš mi teda...potřeboval bych aby se mi zobrazoval nějaký graf...když je heslo málo bezpečné tak by byl červený a postupně by např. měnil barvu...a kdyby heslo mělo např. 10 a více znaků a obsahovalo číslice tak by byl zelený. Jde to nějak ?
Než se do toho pustíš, tak se js nadrť na nějakou úroveň. Páč by se mohlo stát, že ti graf ukáže bezpečné heslo, ale ve skutečnosti autor sám pořádně neumí javaskriptit, takže je heslo rázem o spoustu bodíků slabší :smile3: To jen tak, aby řeč nestála
Toto je asi nejlepší http://www.soom.cz/index.php?name=box&box=projects/bruteforce/main
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Odporová sila — založil Jozef
Sila vrtule vrulnika — založil Trebor
Fyzika - magnetická sila medzi 2 magnetmi — založil Trebor
IE a ukládání hesla — založil JMM
Hashování hesla — založil Kubas129