Databaze – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Databaze – .NET – Fórum – Programujte.comDatabaze – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mch810
Duch
4. 2. 2008   #1
-
0
-

Zdravim, uz jsem uplne zoufaly a nemuzu nikde nic najit, snad mi nekdo poradi. Nebo alespon nekam odkaze. mam comboBox a v nem retezce, ktere se rovnaji nazvum sloupcu v tabulce a potrebuji udelat dotaz do databaze na vyhledavani. Tento dotaz umim vytvorit, pokud bych hledal v predem danem sloupci, ale ja bych chtel hledat v takovem sloupci jaky je vybran v comboBoxu. Diky moc vsem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.173.–
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
4. 2. 2008   #2
-
0
-

no potrebuješ nejak získať meno z comboboxu, to by nemal byť problem. Potom ho nejak skonvertovať na názov stlpca v databáze (ak sa nezhoduje). No a potom vytvoriť ten sql príkaz a použiť v ňom ten názov.
niečo ako:

"SELECT " + nazovStlpca + "FROM myTable WHERE column="+ nejakaHodnota; 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

Podobná vlákna

Databáze — založil roman.jaros

Databáze — založil Piskar10110010

Databáze v C++ — založil Kódl

Databáze — založil Tomáš

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý