Pamäť – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pamäť – Python – Fórum – Programujte.comPamäť – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mirec
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
6. 2. 2008   #1
-
0
-

Dobbrý deň
Potreboval by som obraničiť akciu(program) pamäťou. Existuje nejaky modul ktorý pracuje s pamäťou, alebo ako sa to zabezpecuje?
Ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.68.234.–
Reklama
Reklama
Kcko__
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
6. 2. 2008   #2
-
0
-

Zdravim,

pokousim se vytahnout sadu vysledku ( tabulka ) ze stranky http://www.eurofotbal.cz/ligue-1/2007-2008/vysledky-rozlosovani/

kod


$url = "http://www.eurofotbal.cz/ligue-1/2007-2008/vysledky-rozlosovani/";
$content = file_get_contents($url);
preg_match('~<table cellspacing="0" cellpadding="0" class="matches">(.+)</table>~Usi', $content, $out);

//print_r($out);

echo "<table border=1>";
echo $out[1];
echo "</table>";



Bezproblemu ..


Problem nastane kdyz chci vycucnout vsechny kola cili http://www.eurofotbal.cz/ligue-1/2007-2008/vysledky-rozlosovani/?month =0
Tech zapasu je mnohem vic a pole $out mam uplne prazdne.

Tabulka ma stale stejnou strukturu, akorat se rozroste.

Ma Preg nejake mnozstevni omezeni? V manualu nic nevidim, nejak to nemuzu pobrat.

Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.38.–
Mirec
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
7. 2. 2008   #3
-
0
-

Kcko__: daj si pozor, kde zakladas novu temu, a mimochodom, k mojmu problemu sa nevie nikto vyjadrit?
Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.68.234.–
geon0
Grafoman
7. 2. 2008   #4
-
0
-

Nevím, neznám, k čemu v Pythonu to potřebuješ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.40.–
geon. volume doprava.
Mirec
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
8. 2. 2008   #5
-
0
-

geon: Porebujem to do jednej prace, staci na priklade alebo teoreticky. Vyuzitie je na to, aby som mohol kontrolovat pamäť, napr. ukoncenie akcie ak by vyzadovala viac pamäte ako by som chcel, alebo nieco podobne. Si myslim, ze python isto nieco take musi mat, ale nic som nenasiel. Nevies o niecom takem?
Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.68.234.–
Mirec
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
8. 2. 2008   #6
-
0
-

Alebo ako zistit kolko pamäte akcia potrebuje?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.68.234.–
funka
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
17. 10. 2008   #7
-
0
-

Cavte.
Mam P5SD2-FM/S zakladni desku..Mal som na nej 1x1GB RAM, a kupil som 2x2GB ale ked dam obe naraz tak mi nenastartuje WINDOWS...

Myslim si ze by deska mala podporovat 4GBRAM....
Je treba nieco zapat,prepat....na deske????
plsHELP

A ako zitim ci je system 32 alebo 64 bitovy??

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý