Prosim vas o pomoc ..
Upravoval som nejake grafiky pre web a z nicoho nic mi prestalo fungovat transparentne pozadie pri *.png suboroch.
Tak som skusil jeden obrazok prerobit a ulozil som ho ako *.gif . Na moje pocudovanie ani gif uz nezobrazuje transparentne
vsade je to s ciernym pozadim. . . Otvoril som obrazky na inom PC a tam ich zobrazuje korektne, kde je chyba??
Pls, poradte..
(aj HTML stranku mi zobrazuje s ciernym pozadim (za obrazkami) - Firefox
Fórum › Typografie
PNG a GIF Transparency
Obrázky *.png s transparentím pozadím neumí korektně zobrazit IE6, proto radši používej *.gif... Dej sem link na obrázek, podívám se na to...
Sleduj mě na @MartinSimko
na ie sa da aplikovat hack, ktory zabezpeci transparentnost;
no sa mi ale stalo, ke som mal
<div><a>text</a></div>
tak ten div, mal nastavene priesvitne pozadie a ie6, nejakym nepochopitelnym ukazom daval niekam neviem kam prec odkaz
este som zabudol, mini zoznam css hackov mam na mojom blogu http://psandtner.sk/blog/weby/zaujimave-stranky-03-hackujeme-css
To Mautinek : To Santas : nevim, jestli jste cetli cely prispevek, zvlast konec, tedy ze se tomu tak deje ve Firefoxu, takze pomoc ve forme hacku pro ie asi neni zrovna na miste :)
To vodnar73 : omlouvam se, ale neporadim :( ale pokud se jinde zobrazuji spravne, vyzkousej u sebe treba jeste operu, ale podle me se neco bloklo primo v FF
podle mně jsis něco zblnul v prohlížeči. Pokud ne, mrkni se například na výše uvedený odkaz o CSS hacích nebo na http://www.prografika.cz/webdesign-web-inspirace/css-hack-hackovat-lze-i-legalne-r18
To Fugess : dík, ale vím to, na jednom svém webu to používám;-)
Sleduj mě na @MartinSimko
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Načtení PNG a GIF — založil nvm
Script upne jpg, png, gif ale ne bmp — založil AntiVirus
Bitmap to GIF // Vytvoření GIF animace — založil Xephn
Gif animace — založil Eny14