Existuje neco jako autoincrement? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Existuje neco jako autoincrement? – .NET – Fórum – Programujte.comExistuje neco jako autoincrement? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
killermax0
Newbie
7. 2. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, chtěl jsem se zeptat,jestli se da řadku tabulky, když ji vytvařim ve VS přiřadit něco jako autoincrement v MySQL? díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.88.–
Reklama
Reklama
paashi0
Super člen
7. 2. 2008   #2
-
0
-

Určitě to jde v případě, že je tabulka formou dataSet. V designeru se dá sloupci tabulky přiřadit vlastnost autoincrement na true. Přiřadí se počáteční hodnota a každý následující řádek bude mít hodnotu v tomto sloupci o jednu větší. Pokud budeš hledat na MSDN, určitě najdeš i způsob, jak toho docílit v kódu

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.237.–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Pavel
~ Anonymní uživatel
264 příspěvků
14. 2. 2008   #3
-
0
-

To killermax :
Pokud se ptáš na MSsql, tak není auto_increment, ale nastavíš vlastnost IDENTITY(1,1)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.176.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

Podobná vlákna

Neco jako urlencode v php — založil dfgsdfsdfsdf

Něco jako PHP bot? — založil Hunty

Snimani klaves. (neco jako BIND) — založil Pepa Rohlik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý