Velikonoce – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Velikonoce – PHP – Fórum – Programujte.comVelikonoce – PHP – Fórum – Programujte.com

 

20. 6. 2006   #1
-
0
-

Proooooooooooc mi to pise undefined function easter_date()

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
20. 6. 2006   #2
-
0
-

Treba protoze v samotnem PHP zadna takova neni :?

Zkus easter_days() :cigo:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
dalaman0
Věrný člen
21. 6. 2006   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
21. 6. 2006   #4
-
0
-

No...ja mam original CHM manual manual z listopadu roku 2005 a ta funkce tam neni

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Ond?ej ?pl?chal0
Posthunter
21. 6. 2006   #5
-
0
-

dalaman napsal:

http://sk.php.net/manual/en/function.easter-date.php
Takato funkcia existuje. Bud mas php2 :)) alebo si dal rok nad limit funkcie...
Neviem , pozri na en link hore...




Rok sem dal 2006 (a ten je v limutu.... na webzdarma o verzi php pro jistotu nic nepisou (a nebo sem to prehledl)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
21. 6. 2006   #6
-
0
-

Ja mam na svem webu phpinfo() - je tam 4.3.4 :((

http://www.matejz.wz.cz/info.php

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
21. 6. 2006   #7
-
0
-

Na tom odkaze co napsal dalaman to nekdo udelal i bez tehle funkce:



The algorithm from Bigtree is correct if you add some (int) cast
<?php
function easter_date ($Year) {

/*
G is the Golden Number-1
H is 23-Epact (modulo 30)
I is the number of days from 21 March to the Paschal full moon
J is the weekday for the Paschal full moon (0=Sunday,
1=Monday, etc.)
L is the number of days from 21 March to the Sunday on or before
the Paschal full moon (a number between -6 and 28)
*/


$G = $Year % 19;
$C = (int)($Year / 100);
$H = (int)($C - (int)($C / 4) - (int)((8*$C+13) / 25) + 19*$G + 15) % 30;
$I = (int)$H - (int)($H / 28)*(1 - (int)($H / 28)*(int)(29 / ($H + 1))*((int)(21 - $G) / 11));
$J = ($Year + (int)($Year/4) + $I + 2 - $C + (int)($C/4)) % 7;
$L = $I - $J;
$m = 3 + (int)(($L + 40) / 44);
$d = $L + 28 - 31 * ((int)($m / 4));
$y = $Year;
$E = mktime(0,0,0, $m, $d, $y);

return $E;

}
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
dalaman0
Věrný člen
22. 6. 2006   #8
-
0
-

Uf, nad tym by sa mi nexcelo rozmyslat.... Ale funguje to :ok: :tuc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý