Ucení php – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ucení php – PHP – Fórum – Programujte.comUcení php – PHP – Fórum – Programujte.com

 

20. 6. 2006   #1
-
0
-

:smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
20. 6. 2006   #2
-
0
-

Ja jsem se ho naucil z titulu PHP - Tvorba interaktivních internetových aplikací od Jirky Koska. To je moc dobre napsana kniha :ok: .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Marek Štafl0
Stálý člen
21. 6. 2006   #3
-
0
-

Já osobně jsem se PHP naučil z knihy PHP4 - učebnice základů jazyka od Jiřího Brázdy. A zbytek už jen z internetu Interval.cz, Programujte.cz, různé diskuze a fóra a hlavně PHP manuál.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mallox0
Návštěvník
21. 6. 2006   #4
-
0
-

na linuxsoft.cz vychazi serial o php, uz asi 70 dilu, ne-li vice..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
linux v grafice je boj
forum.ubuntu.cz
21. 6. 2006   #5
-
0
-

hansk napsal:

No o te jsem uz slyšel, ale ta je dosti stará a popisu je se v ni php3 a ted uz je php5.....


Jo, to je, ale se zmenami jsem zadne problemy nemel (snad jen s register_globals). Je velmi dobre napsana, krasne se to z ni chabe a obsahuje take vytah z referencniho manualu, coz je taky fajn.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Ond?ej ?pl?chal0
Posthunter
21. 6. 2006   #6
-
0
-

Ja se ho ucil z knihy Programujeme PHP profesionalne a z tvorba-webu.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
21. 6. 2006   #7
-
0
-

mallox napsal:

na linuxsoft.cz vychazi serial o php, uz asi 70 dilu, ne-li vice..


podle mě ten díl má 100dílů... ale je to fakt dobrej kurz, sic trochu delší ale stačí...
jinak knihu co používám je webmaster v kostce, ale jde spíš o to, když nevím nějakou syntaxi či integrovanou fci nebo tak, na učení to rozhodně neni...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
c0d3r0
Duch
22. 6. 2006   #8
-
0
-

No, osobne jsem se zacal php ucit z knihy PHP a MySQL od Larryho Ullmana (http://knihy.cpress.cz/Pocitac/Book.asp?ID=1122), vysvetlene zaklady a ukazkove prace, ktere doporucuji delat. Hodne se z nich naucis. Pak jsem sahl po knize PHP Programujeme Profesionalne (http://knihy.cpress.cz/Pocitac/Book.asp?ID=224) a u ni jsem zatim skoncil. Dalsi literaturu zatim neplanuji. Ale jinak mym nejvetsim pomocnikem je php manual, at uz v e-booku nebo na www.php.net, uz jenom kvuli fcim atd... Jinak pokud to myslis s programovanim webu vazne, tak dobrym doplnkem (ktery doporucuji) je CSS Kaskádové styly od Petra Staníčka + nejakou tu knihu o JavaScriptu.... :opera:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

C++ učení — založil peXtr

Kniha Java na učení — založil cibule

Učení - package = problém — založil lukec

Kniha pro učení .NET 4 — založil petr56

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý