Prohlížeč nemaže články? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prohlížeč nemaže články? – PHP – Fórum – Programujte.comProhlížeč nemaže články? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

DraXík0
Newbie
12. 2. 2008   #1
-
0
-

Tvořim si svůj vlastní CMS a zasekl jsem se u mazání článku... v kódu mám tohle

<?php


mysql_connect("host", "vuzivatel", "MočMočTajnéHeslo") or die("Nelze připojit k MySQL " .mysql_error());
mysql_select_db("cms") or die("Nelze připojit k databázi ".mysql_error());

mysql_query("DELETE FROM articles WHERE a_id = '$_GET[del]'");
mysql_close();

header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: index.php?action=select-article");
header("Connection: close");

?>

Problém je v tom že dejme tomu udělám článek s id=0 ten pak smažu (všechno funguje perfektně) pak vytvořím nový článek také s id=0 ale ten již smazat nelze... Musím vymazat důvěrihodná data z firefoxu pak to zase šlape jak ma... Zkoušel jsem i jiný prohlížeč (Epiphany), ale dopadlo to stejně...
také jsem zkoušel přidat
  header("Cache-Control: no-cache");
ale bez úspěchu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.196.–
pawlik0
Grafoman
12. 2. 2008   #2
-
0
-

Jenom mě upoutala jedna věc: vyzkoušej

$_GET['del'];

...
mysql_query("DELETE FROM articles WHERE a_id = $del");

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
Sa Nata A Na. Howgh
pawlik0
Grafoman
12. 2. 2008   #3
-
0
-

Sorry, $del=$_GET['del'];

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
Sa Nata A Na. Howgh
DraXík0
Newbie
12. 2. 2008   #4
-
0
-

je to pořád stejný, ono asi deklarace proměnné a cache v prohlížeči nemaj moc společnýho :smile1:
Ale i tak dík... Jinak mám Ubuntu 7.10
EDIT: Tak pomohlo přidat hlavičku viz první příspěvek a vymazat cache... Už to jede jak má...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.196.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
12. 2. 2008   #5
-
0
-

$_GET[del]

Tohle ti bere? co vím, tak del je prvkem pole $_GET, takže by se mělo zapisovat takto $_GET['del']

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
DraXík0
Newbie
12. 2. 2008   #6
-
0
-

To survik1 : Bere a nějak dál to neřešim :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.196.–
pawlik0
Grafoman
12. 2. 2008   #7
-
0
-

To survik1 : Právě to mě upoutalo. Mě to nikdy takhle nešlo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
insider0
Věrný člen
12. 2. 2008   #8
-
0
-

To survik1 : To pawlik : jestli si dobre pamatuju, co sem jednou kdysi cetl, tak to funguje nasledovne: pokud se zada text bez uvozovek, tak php hleda konstantu, pokud zadnou nenajde pouzije ten text jako retezec, funguje to v echu i jako index pole, ovsem nevim, jak to funguje, pokud tam jsou mezery

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Prohlizec — založil JK

Prohlizec obrazku — založil Alan

Virus prohlížeč? — založil d7bh

Prohlížeč obrázků :o( — založil Honza

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý