C++ a MS Access – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ a MS Access – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ a MS Access – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
DragonBehemont0
Super člen
14. 2. 2008   #1
-
0
-

Zdravím,

prošel jsem pomalu celé fórum, ale nikde jsem tohle nenašel - tak snad jen neduplikuju některé vlákno, které tu už je. Mám konzolovou aplikaci v C++ (OS Windows) a potřebuji se z ní připojit do databáze MS Access. NEvíte někdo příkaz k připojení a zaslání požadavku do databáze?

Díky předem

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.39.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Reklama
Reklama
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
14. 2. 2008   #2
-
0
-

Zdravím,

je toho řada, nicméně bych asi zkusil ODBC nebo ADO...Případně použít něco z MFC.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
DragonBehemont0
Super člen
15. 2. 2008   #3
-
0
-

To Jura : Jo, to jsem si všechno četl, akorát... přijde mi, že tam je plno věcí, které já nepotřebuji, proto se ptám tady... protože potřebuji jen jednoduché věci... připojit se k databázi, zaslat příkaz, případně vyhodnotit výsledky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.39.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
DragonBehemont0
Super člen
15. 2. 2008   #4
-
0
-

Navíc... já ani nemám server, nic... mám jen projekt v C++, soubor database.mdb a s ním potřebuji nějakým způsobem pracovat. Dále mám Access runtime pro počítače, kde třeba není office.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.39.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
17. 2. 2008   #5
-
0
-

No, k tomu snad žádný server nepotřebuješ. A jaký používáš překladač? Visual C++??

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
DragonBehemont0
Super člen
18. 2. 2008   #6
-
0
-

To Jura : Používám Dev-C++, ale pro tuto aplikaci jsem si stáhl Visual C++ 2008 Expres (30ti denní verze).

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.39.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
cvajniga0
Newbie
18. 2. 2008   #7
-
0
-

http://www.connectionstrings.com/

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.73.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 64 hostů

Podobná vlákna

Brigáda MS Access, Access VBA — založil hejhula

Access a vb — založil tomj

Access — založil janysek_

Access databáze — založil Dephisto

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý