Problem s funkciov mail na hostuju.cz – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problem s funkciov mail na hostuju.cz – PHP – Fórum – Programujte.comProblem s funkciov mail na hostuju.cz – PHP – Fórum – Programujte.com

 

14. 2. 2008   #1
-
0
-

Ahoj mam taky mali problem.na starom webe mi to išlo ale ako nahle som ho presunul na hostuju(uvadi.cz) tak mi to nefunguje.tym problemom je ze mail mi nepride.

index.php



<html>
<head>
<title>Fast Mail - THCOS</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
<style>
body{
background-color:#009933;
text-color:#000000;
}
</style>
<body>

<div align="center">

<img src="logo.png"/>
<form action="fastmail_action.php" method="post" >
<b>Od:</b>
<br>
<input type="text" name="od" value="From:@" style="border: 1px solid #006600; background-color:#00CC33" />
<br>
<pre>
Do políčka doplň mail za From: <br>
napr. From:thcos@tym.sk
</pre>
<b>Pre:</b>
<br>
<input type="text" name="pre" value="@" style="border: 1px solid #006600; background-color:#00CC33" />

<br>
<b>Text Mailu:</b>
<br>
<textarea name="zprava" style="border: 1px solid #006600; background-color:#00CC33" >
</textarea>
<br>
<input type="submit" value="Odosla¶ Cez Fast Mail" style="border: 1px solid #33CC33; background-color:#006633" >
</form>
</div>
</body>
</html>

form_action.php


<html>
<head>
<title>Fast Mail - THCOS</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
<style>
body{
background-color:#009933;
text-color:#000000;
}
</style>
<body>
<div align="center" >
<img src="logo.png"/>
<?php
$zprava = $_POST['zprava'];
$email = $_POST['pre'];
$od = $_POST['od'];
$vysledek = mail($email, 'FastMail', $zprava, $od);
if ($vysledek)
echo 'Vá± mail bol úspe±ne odoslany.';
else
echo 'Mail nebol odoslany kvoli chybe.';
?>
</div>
</body>
</html>

za kazdu pomoc som vdacny.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.217.–
V grafike a programovani je dovolene vsetko. V láske a vojne je dovolene vsteko(skoro).
Santas0
Věrný člen
14. 2. 2008   #2
-
0
-

nepozeral som kod, ale na free hostingoch je niekedy funkcia mail zakazana

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
14. 2. 2008   #3
-
0
-

Napiš přímo na podporu Hostuju, s tímto by ti snad měli pomoci. ICQ a e-mail mají na HP.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.33.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
tomi860
Newbie
14. 2. 2008   #4
-
0
-

tiez mam hosting u nich a oni pre free uzivatelov nepodporuju funkciu MAIL....som im pisal osobne tiez som mal problem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.241.–
Santas0
Věrný člen
14. 2. 2008   #5
-
0
-

podporuju, ale maju zakazane, napr. koli spamu, fake mails....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
14. 2. 2008   #6
-
0
-

To Santas : Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.217.–
V grafike a programovani je dovolene vsetko. V láske a vojne je dovolene vsteko(skoro).
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

PHP mail problém — založil Anonym

Mala chyba u hostuju.cz — založil Tomas

E-mail — založil hans

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý