Co jste zažili během nejhoršího dne ve svém životě? Já jsem jeden z nejhorších měl dneska a zakončil jsem ho tím, že jsem celou dvouhodinovou práci, kdy jsem programoval jak fretka, stisknutím dvou kláves omylem přemazal starší verzí, která je uložená ve chvíli, než jsem ještě začal programovat :-(.
Fórum › Offtopic
Špatný den?
NO nejhorsi pro mě zase bylo, když jsem si uvědomil, že pořád nemůžu chodit do první třídy(popřípadně do školky).
To Garret Raziel : To mi připomíná jednoho kámoše - dělal stránky, ale asi 2 dny před tím nespal.Celkem se mu povedly - avšak usnul na BackSpace...NAstesti mel zalohu asi 10min předtím,než usnul....
Najhorší? Keď mi asi pred troma rokmi vyhorela základná doska so zdrojom. Nejak divne som ponakláňal PC, začalo to smrdieť jak prihoreté palacinky, potom iskry a potom sa PC vypol :( Som chcel spáchať samovraždu, lebo otec nechcel nič ďalšie kupovať :'(
Kobi napsal:
Nejhorší den je podle mne podmíněn úplně jinými událostmi než spálenou deskou či smazaným kódem...
Výpadok Internetu? Pokazený monitor? Odpojenie elektriky z dôvodu nezaplatenia účtu? :DDD No ja by som už liezol na 2. poschodie :D (hádajte prečo ;)
Tocimanko napsal:
Kobi napsal:
Nejhorší den je podle mne podmíněn úplně jinými událostmi než spálenou deskou či smazaným kódem...
Výpadok Internetu? Pokazený monitor? Odpojenie elektriky z dôvodu nezaplatenia účtu? :DDD No ja by som už liezol na 2. poschodie :D (hádajte prečo ;)
No jo, to poznám, skoro vždy ma porazí, keď mi rodičia dajú zákaz na PC. Ach, keby som už zarábal prachy a mohol vypadnúť :D
To Smokie : tak v tom případě dobře mu tak protože takový člověk je evidentně nepřející.. a kdo jinému jámu kopá.. :D já se snažím na všem vidět aspoň něco dobrého aneb co tě nezabije to tě posílí a navíc chybami se člověk učí
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ako travite den?? — založil Tocimanko
Kalendář - počet týdnů, aktuální den — založil matous
21.3. Den D. Tak jak jsme na tom? :) přijímačky... — založil Tokan
Poslední den slev! 55% sleva na hosting, domény i VPS! — založil Hostinger.cz
Špatný program? — založil Avidius