Event pro zajištění aktualizace listboxu na panelu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Event pro zajištění aktualizace listboxu na panelu – .NET – Fórum – Programujte.comEvent pro zajištění aktualizace listboxu na panelu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
14. 2. 2008   #1
-
0
-

Zdravím, mám takový problém.
Mám panel, na kterém je umístěný listbox, ve kterém jsou zobrazeny prvky z DB. Po stisku tlač. new mi vyjede dialog, přes který můžu přidat do DB nový záznam. Jak docílit toho, že po stisku OK, se mi dialog zavře (to je normální), ale i se aktualizuje daný listbox? Díky za radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.176.–
15. 2. 2008   #2
-
0
-

Ahoj,

Form má metodu Close() při které je volán event FormClosing a FormClosed. Pokdu tento způsob nechceš využít, tak si třeba předej při otevírání referenci na form z kterého okno otevíráš. Přes referenci zavolej metodu pro obnovu dat.

M.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.114.–
.net
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
15. 2. 2008   #3
-
0
-

To MartinKnotek :
Ano to vím, ale tato metoda, myslím, není u Panelu. Form je pouze základ, na kterém zobrazuju jednotlivé panely. A v tom je ten háček.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.176.–
paashi0
Super člen
15. 2. 2008   #4
-
0
-

Okno má dvě vlastnosti - AcceptButton a CancelButton. V nich lze vybrat handlery tlačítek, které zavřou dialog a nastaví dialogResult na OK nebo Cancel. Mělo by to fungovat, popř. hledej na MSDN

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.202.–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Znovuvytvoření panelu — založil Tomáš

Form v panelu - CF3.5 — založil Pawl

Zobrazení PDF souboru v Panelu — založil sakal91

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý