Vynovenie staršieho PC – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vynovenie staršieho PC – Hardware – Fórum – Programujte.comVynovenie staršieho PC – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

w3q0
Věrný člen
16. 2. 2008   #1
-
0
-

Čavte, mám starší pc a chcel by som ho vynoviť. Potrebujem nový procesor a matičnú dosku. Procesor by mal byť AMD a matičná by mala mať slot pre AGP grafickú kartu. Celé by sa to malo vojsť do niejakých 6k, a malo by to byť niečo na dnešné pomery, aby som to zase nemusel po pol roku meniť. Poradte mi niečo. Ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Santas0
Věrný člen
16. 2. 2008   #2
-
0
-

neviem co mas za terajsie pc, ale mozno by bolo fajn sa pozriet po uplne novom najlacnejsom

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
xp0
Věrný člen
16. 2. 2008   #3
-
0
-

- ještě mi prosím napiš co to znamená vynoviť česky :smile11:
- napiš k čemu má pc primárně sloužit, co od něj očekáváš
- napiš kompletní stávající sestavu

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.120.–
Není čas ztrácet čas
Santas0
Věrný člen
16. 2. 2008   #4
-
0
-

vynovit znamena nieco ako: mas stare pc, ale niektore veci kupis do neho nove

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
xp0
Věrný člen
16. 2. 2008   #5
-
0
-

To Santas : ok, dík, myslel jsem že to bude něco takového

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.120.–
Není čas ztrácet čas
FoSSie0
Duch
16. 2. 2008   #6
-
0
-

S AGP si dneska asi moc nezahrajes .. Protože už se na to GK moc nevyrabí .. Ještě Ati semtam nejakou grafarnu vypusti ale nic moc.. :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.187.–
w3q0
Věrný člen
16. 2. 2008   #7
-
0
-

No nedávno som kúpil NVidia NX 7300 256mb na AGP, preto chcem matičnú z AGP, nebudem predsa kupovať new grafickú, kúpil som ju asi pred 2 mesiacmi.
RAM: 256(stará 512 odišla, táto je požičaná, už mám objednanú nopvú, 1GB Kingston 400 MHZ)
Graf. karta: NVidia NX 7300
Procesor AMD Athlon 2800+ 1.81 GH
Matičná doska: ASRock K7V88.

Počítač by som chcel používať na programovanie a hranie hier. Čiže aby pobežal napr. Obvilion a pod. :) A pritom VS 2008 :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
w3q0
Věrný člen
17. 2. 2008   #8
-
0
-

Vidím že je tu mŕtvo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
xp0
Věrný člen
17. 2. 2008   #9
-
0
-

Počítač by som chcel používať na programovanie a hranie hier. Čiže aby pobežal napr. Obvilion a pod. :) A pritom VS 2008 :P


To si opravdu věříš že si zahraješ novější hry na PC za 6tis, budeš rád když se ti alespoň spustí. Ta uvedená konfigurace je pc který máš? Jestli ano, pak nechápu proč si do něj kupuješ předražený starý typ paměti. Na jedný starně píšeš že chceš něco solidního a povyměňovat prakticky všechny komponenty, ale přitom si koupiš starý typ paměti, takže nová deska nepřichází v úvahu. a za 6tis nový pc nekoupíš, rozhodně ne na čem by se dalo něco zahrát. Do takového pc se nevyplatí investovat. Pokud chceš herní pc tak počítej minimálně od 15-20tis. Být tebou tak pc celý prodáml a ty peníze přidal k těm 6tis.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.120.–
Není čas ztrácet čas
dchecker0
Newbie
19. 2. 2008   #10
-
0
-

To xp : no ono se da např na aukru vydražit za 7 i nějaky dvoujadro ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.90.245.–
PHP, MySQL it´s my life.[br] Hrajese.cz - každý den nové informace ze světa her a progamingu! Každý nový redaktor je vítán ;)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Pcmcia ide — založil VáclavValíček

Načtení PCX v PHP — založil Petr

PCIe chcíplo? — založil Wo1f

C++, PCRE a replace — založil Heart Breaker

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý