Fórum › Hry
Co je to za hru podruhé... ještě nutněji
každý hledá odpovědi svým způsobem... já sem hledal a na nic jsem nepřišel... držim si 2. míasto a pochopitelně o něj nechci přijít a absolutně nemám tušení, z čeho to může být... alespoň nějaký malý náznak pls... :smile7:
Ale stale to nic nemeni na tom, ze ak za teba najde odpovede niekto iny, tak je to podvod :)Danstahr napsal:
každý hledá odpovědi svým způsobem... já sem hledal a na nic jsem nepřišel... držim si 2. míasto a pochopitelně o něj nechci přijít a absolutně nemám tušení, z čeho to může být... alespoň nějaký malý náznak pls... :smile7:
Podvod to byt muze a nemusi... dle vyjadreni na tamnim foru maj hraci doopravdy moznost hledat odpoved jakkoliv.
Pravidla to nezakazuji a proc take, cim vetsi omezeni tim vice podvodu a obchazeni... podivejme se na zakony a politiky :-)
Do urcite miry se to da, ale musi se to delat na miru tomu efektu i s presnymi nastavenimi a da to strasne prace. Vzdyt to je par mesicu co nekde v zahranici zvladni z fotky nejakyho pedofila odstranit takovy dost podobny efekt a podle toho ho dopadnout.
Nejspis by se lecos zjednodusilo, kdyby jsi mel k dispozici presny zdrojak toho efektu.
Samozrejme, ten rekonstruovany obrazek byl porad takovy neostry a trosku pokrouceny, ale oblices se z toho dal vpohode rozeznat.
Jinak - ke ztrate informaci by nedoslo pouze v pripade, ze by ten filtr pouze presouval pixely nebo nejakym predvidatelnym zpusobem upravoval jejich barevnou informaci. Ve chvili, kdy ze dvou pixelu udelas jeden, tak samozrejme zadnym zpusobem nedostanes presnou informaci o ani jednom z nich.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Úkol podruhé — založil Jan Burant
SDL podruhé — založil vollf82
Vlákna ještě jednou — založil Sefiros
Pomoc s úkolem podruhé — založil Midnight
Chodí sem jeste Curo? — založil elias