Stahujte z http://superpi.radeonx.com program Super PI a napište za kolik jste dali 1M :cigo:
Můj čas je: 0m, 33.172s
Fórum › Offtopic
Jaký máte výkon CPU? Otestujte......
Tak mně vyšlo 40.250 sec.
docela dost to je no... a říkám si jestli na to má vliv využití RAM, když to tam píše na začátku... mno nevim no... protože všechno povypínat se mi fakt nechce...
Sranda - na 32M to trvalo 46 minut 33.106 s. M?m Centrino M 725 a WinXP SP2. Vy?lo fakt kr?sn? P?
Na 1M to trvalo 56.313 s. Holt to jsou ty medi?ln? procesory. M?t tak tu n?meckou ?ty?procesorovou matematickou stanici, bylo by to pod jednu sekundu...
No mně trvalo 1M = 1m, 26.235s :O :((
mě to vychází pořád stejně i když mám spuštěný aplikace, nebo ne
55.937 :pc:
No mně při tom ještě běželo 60 procesů :pc:
Tak to mě při zhruba 50-ti procesech a 5-ti programech 1m,05.922s
Nic moc - mám AMD Athlon 64 3000+ (1,99GHz) a 1GB RAM.
Jo, ale nepovedlo se mi z těch stránek, co jsi tu napsal, stáhnout tu verzi 1.5 - prostě to nešlo, ani kdybych se zbláznil. Tak jsem odkudsi stáhnul verzi 1.4
Me to trvalo na A2500+ s 512 RAM 1M:03S. A to za bezneho provozu.
m? za b??n?ho provozu asi 3minuty no hr?za a teplota na proc?ku z 62 na 67 grrr
to je hrozn? ty horka
Ha haaa. Vypnul jsem vetsinu aplikaci a hned jsem na 59 vterinach :))
No tak když uvidíte sestavy tak:
33.172s na notebooku Toshiba, procesor Inter CoreDuo 1.83GHz, paměť 1,5 GB RAM
njn tady je vid?t ?e core duo u? je v podstat? v ve v?po?etn?m v?konu lep?? ne?li amd.. ale je to jen d?ky zv?t?en?mu ALU a p?enesen? n?kter?ch operac? (t?eba n?soben?) z FPU na ALU...
tak?e zde jasn? vyhr?v?, ovšem kdo v? jak to je jinde..
jinak m? t?ch 40sec. trvalo na Opteronu aktu?ln? takt je 2,21GHz a teplota 41?C.. a nestoup? ani p?i po??t?n?, to v?t epr?van ve sk??ni, ale na l?to jsem musel frekvenci sn??it, boj?m se :)
jinak k t?m v?kon?m, zkusil jste n?kdo u? t?ch 32M??? zaj?malo b ym? zda u? to bude v ??dnu dne ?i jak... d
XenoCIDa napsal:
njn tady je vid?t ?e core duo u? je v podstat? v ve v?po?etn?m v?konu lep?? ne?li amd.. ale je to jen d?ky zv?t?en?mu ALU a p?enesen? n?kter?ch operac? (t?eba n?soben?) z FPU na ALU...
tak?e zde jasn? vyhr?v?, ovšem kdo v? jak to je jinde..
jinak m? t?ch 40sec. trvalo na Opteronu aktu?ln? takt je 2,21GHz a teplota 41?C.. a nestoup? ani p?i po??t?n?, to v?t epr?van ve sk??ni, ale na l?to jsem musel frekvenci sn??it, boj?m se :)
jinak k t?m v?kon?m, zkusil jste n?kdo u? t?ch 32M??? zaj?malo b ym? zda u? to bude v ??dnu dne ?i jak... d?k
V?m ?e v tom je Intel Core Duo lep??, na AMD 64 3000+ jsem m?l max. 48s.
Jinak 32M za 32m 31.750s
cracker19 napsal:
Fuu, ja mam pri 1M = 01,641s The initial value finished.
Pri 32M som mal asi 1m 08s......
EDIT: ak som to dobre pochopil ten vysledok....
1M za 1.641s ?? Rekord je cca 29s ....
1M za 1,36s??? to je trošku divný, ne??? Zkus to znova.. a potom tam dole máš oveření výsledku, tak si to zkus dát, zda to sedí, to by mě fakt zajímalo, ale za 1,6s, to už vypadá skoro na ty superPC od IBM :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ako získať väčší výpočtový výkon CPU — založil iridium
Ktorú časť mozgu máte silnejšiu? Otestujte sa ;) — založil Tocimanko
Jaký hudební žánr / kapelu máte nejraději? — založil tmi
Jaký příkaz/slovo máte nejradši v programování? — založil wokena
Jaký koupit grafický tablet - máte zkušenosti s XP-Pen Deco 01 ? — založil qianwan
Moderátoři diskuze