Chybné zobrazení stránky v prohlížeči Opera – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chybné zobrazení stránky v prohlížeči Opera – CSS – Fórum – Programujte.comChybné zobrazení stránky v prohlížeči Opera – CSS – Fórum – Programujte.com

 

huck0
Newbie
17. 2. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,
mam takovy podivny problem, ucim se xhtml a prepisoval jsem jeden stary kod do xhtml, zmenil jsem jen hlavicku jinak je vse stejne. Dal jsem si zobrazit stranku v Opere a ona mi proste nezalamuje radky naprosto ignoruje tag

.

Nevite cim to muze byt?

Tady je cely kod te stranky:



<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta http-equiv="content-language" content="cs" />
<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-store, no-cache, must-revalidate" />
<meta http-equiv='Cache-Control' content='max-age=0, post-check=0, pre-check=0' />
<meta http-equiv="Expires" content=" GMT" />
<meta http-equiv="Last-Modified" content="Sun, 17 Feb 2008 15:23:17 GMT"/>
<meta http-equiv="Author" content="Lukas Hakulin" />
<meta name="description" content="Redakcni system" />
<meta name="keywords" content="redakcni system,redakční systém, RS, clanky, články" />
<title>RS</title>
</head>
<body>
<h1>Vitejte v sekci administrace</h1>Autor: admin Jmeno: Email: Info o autorovi: Typ uctu: 1Stav: a<a href="../index.php?log=out">Odhlasit</a>Šéfredaktor<BR><BR><A HREF=users.php target=main>Editace uživatelů</A><BR>
<A HREF=schval.php target=main>Schval články</A><BR>
<A HREF=prehled.php target=main>Přehled článků</A><BR>
<BR>
</body></html>

Editoval Paja2: Üprava titulku + přesun z php do css

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.30.–
insider0
Věrný člen
17. 2. 2008   #2
-
0
-

zdravim,
coz takhle

 < br / > 

(odmysli si mezery, chybka ve foru...) a tagy malymi pismeny jako spravne xhtml, hlavicka neni vsechno ...

btw: proc je to v sekci php?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
huck0
Newbie
17. 2. 2008   #3
-
0
-

To insider : Tak v sekci php je to proto ze ta stranka je generovana pres php a ja jsem ze zvyku napsal sem, za to se omlouvam:)

jinak ten kod jsem zkopiroval z te stare verze jeste tam nebylo vsechno opravene, tady by to uz melo byt spravne, ale stejne se ty radky nezalamuji:



<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta http-equiv="content-language" content="cs" />
<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-store, no-cache, must-revalidate" />
<meta http-equiv='Cache-Control' content='max-age=0, post-check=0, pre-check=0' />
<meta http-equiv="Expires" content=" GMT" />
<meta http-equiv="Last-Modified" content="Sun, 17 Feb 2008 15:46:48 GMT"/>
<meta http-equiv="Author" content="Lukas Hakulin" />
<meta name="description" content="Redakcni system" />
<meta name="keywords" content="redakcni system,redakční systém, RS, clanky, články" />
<title>RS</title>
</head>
<body>
<h1>Vitejte v sekci administrace</h1>Autor: admin Jmeno: Email: Info o autorovi: Typ uctu: 1Stav: a<a href="../index.php?log=out">Odhlasit</a>Šéfredaktor<a href=users.php target=main>Editace uživatelů</a>
<a href=schval.php target=main>Schval články</a>
<a href=prehled.php target=main>Přehled článků</a>

</body></html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.30.–
insider0
Věrný člen
17. 2. 2008   #4
-
0
-

nevim, jeslti je to chybou tady ve foru, ale ted tam postradam

< br / >
uplne :) a taky by mela byt hodnota atributu v uvozovkach - href="prehled.php"

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
huck0
Newbie
17. 2. 2008   #5
-
0
-

To insider : No jak se tak divam, tak tu vazne nejsou, ale kdyz jsem to psal tak tam byly, o tech uvozovkach vim, ale jeste jsem to nestacil prepsat. Myslim ze to bude vazne neco s operou, zkusim se prishlasit pres IE a vlozim sem znovu ten kod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.30.–
huck0
Newbie
17. 2. 2008   #6
-
0
-

TAdy je znovu ten kod:


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta http-equiv="content-language" content="cs" />
<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-store, no-cache, must-revalidate" />
<meta http-equiv='Cache-Control' content='max-age=0, post-check=0, pre-check=0' />
<meta http-equiv="Expires" content=" GMT" />
<meta http-equiv="Last-Modified" content="Sun, 17 Feb 2008 15:46:48 GMT"/>
<meta http-equiv="Author" content="Lukas Hakulin" />
<meta name="description" content="Redakcni system" />
<meta name="keywords" content="redakcni system,redakční systém, RS, clanky, články" />
<title>RS</title>
</head>
<body>
<h1>Vitejte v sekci administrace</h1>Autor: admin Jmeno: Email: Info o autorovi: Typ uctu: 1Stav: a<a href="../index.php?log=out">Odhlasit</a>Šéfredaktor<a href=users.php target=main>Editace uživatelů</a>
<a href=schval.php target=main>Schval články</a>
<a href=prehled.php target=main>Přehled článků</a>

</body></html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.30.–
huck0
Newbie
17. 2. 2008   #7
-
0
-

Tak to jsem z toho blazen, kdyz to pisu, normalne tam jdou videt a jak se to pak ulozi, proste tam nejsou....ale kdyz si tady vkladal ten tag ty, tak to musi jit.....VUBEC NEVIM CIM BY TO MOHLO BYT

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.30.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý