Ahojte, rozmýšlam nad kúpov telefónu Nokia 6120 Classic, viem že má Symbian a chcem vedieť, či máte z týmto telefónom nieaké skúsenosti, alebo skvôr zo Symbianom. Chcel by som vedieť čo rozchodím na Symbiane atd. Či je možnosť na tomto smartphone nieako programovať(napr. python,C#, C++,Java)? Je to pre mňa dosť dôležitý subjekt, aspoň by som v škole namiesto matematiky robil niečo užitočné.
Fórum › Chytré telefony, komunikátory a jejich OS
Nokia 6120 Classic, dobrá investícia?
neviem co si predstavuje pod pojmom programovat, sak programovat moze sade, aj na zachode... Staci textovy editor, bude pisat a pisat a doma na kompe moze pouzit compiler a hla. program :D. Mno ale .net asi na smymbiane nepojde, a nejaky c prekladac , mno google nic relevantne nevyhodil, takze netusim, skor nie :)
no, mozes si pripravovat otazky
popr. sa pozri na http://nokia6120.ic.cz
btw: k tomu programovaniu, cital som, ze existuje projekt LAMP, ktory "vyvija" apache, php a mysql pre symbian
ked tak sa pozri na to
w3q napsal:
Ahojte, rozmýšlam nad kúpov telefónu Nokia 6120 Classic, viem že má Symbian a chcem vedieť, či máte z týmto telefónom nieaké skúsenosti, alebo skvôr zo Symbianom. Chcel by som vedieť čo rozchodím na Symbiane atd. Či je možnosť na tomto smartphone nieako programovať(napr. python,C#, C++,Java)? Je to pre mňa dosť dôležitý subjekt, aspoň by som v škole namiesto matematiky robil niečo užitočné.
Kup si neco s win mobile, tam jde programovat. Dokonce jsem videl i nejake prostredi pro C :)
i ked je to tu dlhsie neaktivne, mozno to niekomu pomoze, kedze o tuto nokiu, je pomerne velky zaujem
Da sa na nu/nej vpohode programovat v pythone, takisto existuje vyssie spominany lamp a este sa na nu da programovat v c/c++ (netestovane) a m$ na nu myslim chysta silverlight
BTW: Na nokia6120.czhttp://nokia6120.cz som zacal pisat mini serial o pythone na mobil
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nokia 6555 — založil Anonimní uživatel
Nokia 6600 — založil mates
Nokia 6600 — založil 03F8
Nokia N73 a navigace TOMTOM — založil Petr
Nokia 6300 a dlhe texty — založil dalaman