Portál Hrajese.cz Hrajese.cz online game server je největším nekomerčním herním portálem v ČR. Sdružuje všechny hráče a lidi se zájmem o progaming. Portál se každým dnem zlepšuje, nabírá nové návštěvníky a uživatele.
Hrajese.cz je nekomerčním portálem, proto nevyplácíme žádné honoráře. Veškerý zisk z portálu se využívá na jeho provoz a různou propagaci. Naši redaktoři mají ale řadu jiných výhod.
Co nabízíme:
* odměny pro aktivní redaktory ve formě věcných cen od našich sponzorů
* novinářská akreditace
* redakční srazy
* zviditelnění vaší osoby na českém a slovenském internetu
Koho hledáme ?
* redaktory pro psaní recenzí a preview - XBOX, PS2, Wii, PC
* redaktory pro psaní aktualit nebo článků
* redaktory pro videorecenze
* a všechny další co by chtěli psát cokoliv co souvisí s tématikou našeho webu ...
Máte-li zájem pro nás psát můžete se nám ozvat přes kontaktní formulář v sekci kontakt nebo na mém ICQ (viz profil).
Fórum › Inzerce
Šance pro nadějné redaktory (hry, progaming a vše kolem hw&sw)
No jasně, největším nekomerčním :) Můžu se zeptat co tě k tomuhle zjištění dovedlo? To že redaktorům nejsou vypláceny honoráře z vás ještě nedělá nekomerční server, ne? Reklama je taky komerce. Nebo snad ne?
ale anmo. nezáleží na tom jestli chci nebo nechci psát. teď jsem tady v pozici nezainteresované osoby, která by se na to měla objektivně. No nemám pravdu? Vyveď mne z omylu. :smile1:
To Tokan : s tim souhlasim :)
abych to objektivne zhodnotil já: nekomrční s komercni reklamou, komercni nabidkou hernich serveru a
bych řekl že to taky nebude zadna slava.To Tokan [#66945]: prosimte tokan vis jak to je s těma honorařema ;)
s timle asi diru do sveta neudelam :)
sory romane, redaktora ti delat nebudu.
sry pavle ani nechci ;) btw nevis co sem tim myslel na tokana on to moc dobře vi že misto honorařu sou jiny věci a občas jsou i lepsi nez $
reakce na wow server a nevnucoval jsem se byla to pouze nabidka a nevim proč to zde řešíš .. OT ;) jinak dik že stale aktualizuješ vlákno a to se objevuje na homepage = reklama )
lásku mi nenabídneš, takže nevim co je lepší než peníze :) kromě teda zdraví atp.dchecker napsal:
sry pavle ani nechci ;) btw nevis co sem tim myslel na tokana on to moc dobře vi že misto honorařu sou jiny věci a občas jsou i lepsi nez $
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Win32 - API a vse kolem nej — založil Kamil Skála
Šance pro začínající php programátory — založil jakduch
Šance pro začínající php programátory — založil jakduch
Šance pro frontend developera (extJS) — založil teeva
SuSE Linux & driver pro ATI Radeon 9550 — založil ProgDan