GUI v C# - jak zobrazit vlastní cursor? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

GUI v C# - jak zobrazit vlastní cursor? – .NET – Fórum – Programujte.comGUI v C# - jak zobrazit vlastní cursor? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ospaly.stanislav0
Návštěvník
20. 2. 2008   #1
-
0
-

Nemáte nějaký odkaz na český článek o GUI v C#??? Jak vytvořit, ...


Díky

Editoval DeaLer: změnil jsem titulek vlákna, aby odpovídal pravidlům serveru

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
20. 2. 2008   #2
-
0
-

Na to je IMHO lepší XAML (tedy WPF), seriál najdeš např. na serveru Vyvojar.cz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.204.234.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
ospaly.stanislav0
Návštěvník
21. 2. 2008   #3
-
0
-

Vytvořil jsem si totiž vlastní cursor ( MyCursor00.cur ) a potřebuju ho použít v aplikaci...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
DeaLer+2
Hero
21. 2. 2008   #4
-
0
-

A co trochu přemejšlet a ne se furt hloupě ptát? A když už máš touhu se hlooupě ptát, tak prosím přímo k věci.

this.Cursor = new Cursor(...); // parametrem konstruktoru může být třeba cesta k souboru

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.204.234.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
w3q0
Věrný člen
21. 2. 2008   #5
-
0
-

To ospaly.stanislav : Ty si presne ako ja, obaja sa pýtame jednoduché hovadiny :D.
To DeaLer : Ty vieš WPF nie? Prečo nepíšeš na vyvojar.cz, hodilo by sa toho viac :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
DeaLer+2
Hero
21. 2. 2008   #6
-
0
-

To w3q : Ne, moc se tomu nevěnuju. Až na to přijde řada, tak se to rád naučím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.204.234.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý