Chyba v javascript kodu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chyba v javascript kodu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comChyba v javascript kodu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
20. 2. 2008   #1
-
0
-

Mohl by mi někdo prosím poradit kde mám v níže uvedéném kodu chybu.



<script language="javascript">
function smazat(cislice){
hodnota=document.getElementById("cislice").innerHTML;
if(window.confirm("Opravdu chcete tento záznam "+hodnota+" smazat ?"));

}
</script>

<?
include "config.php";

$sql=mysql_query("select *,DATE_FORMAT(datum,'%d.%m.%Y')as date from tabulka
LIMIT 5");
$i=1;
while($zaznam=mysql_fetch_array($sql)){
$pocet=$i++;
<span id="'.$pocet.'">'.$zaznam["id"].'</span><a class="titulek"
href="smaz_id.php?pid='.$zaznam["pid"].'"
onclick="smazat('.$pocet.')">Smazat</a>';
}
echo'</table>';

?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
Reklama
Reklama
Orcslayer0
Stálý člen
20. 2. 2008   #2
-
0
-

if(window.confirm("Opravdu chcete tento záznam "+hodnota+" smazat ?"));
->
return window.confirm(...);

Další chyba je použití číslice jako identifikátoru (pokud jsi to tak použil - z kódu mi to tak vyznívá). ,) ID musí začínat písmenem. ,)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.82.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
21. 2. 2008   #3
-
0
-

To Orcslayer :
upravil jsem to takto ale stále nic



<script language="javascript">
function smazat(ID){
hodnota=document.getElementById("ID").innerHTML;
if(window.confirm("Opravdu chcete tento záznam "+hodnota+" smazat ?"));

}
</script>
a pak
<?
echo'<span id="id_'.$pocet.'">'.$zaznam["id"].'</span>'
echo'<a class="titulek" href="smaz_id.php?pid='.$zaznam["pid"].'" onclick="smazat(id_'.$pocet.')">Smazat</a>';

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
pawlik0
Grafoman
21. 2. 2008   #4
-
0
-

nema to byt takto?

hodnota=document.getElementById(ID).innerHTML;

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
Orcslayer0
Stálý člen
21. 2. 2008   #5
-
0
-

To Paja2 : Skoro jak píše pawlik ("id_" + ID) plus do samotného onclicku taky "return fce();". ,) (Takhle by to proběhlo pokaždé.) Navíc ti tam stále chybí ten return, co jsem zmiňoval u confirmu.
Jinak ad onclick - chybí ti tam ještě apostrofy kolem té hodnoty - jen je musíš escapovat. ,)
Snad jsem už nic nepřehlédl. O.o
Jinak doporučuju si JS trošku víc prostudovat (např na w3schools.com, quirksmode.org - sic je to v angličtině...).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.82.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

Chyba v kodu — založil marpit

Chyba v PHP kódu. — založil pari

Chyba v kódu (update livetile) — založil Marian513478544

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý