Zjištění zobrazení formuláře – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zjištění zobrazení formuláře – .NET – Fórum – Programujte.comZjištění zobrazení formuláře – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Uncia
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 2. 2008   #1
-
0
-

Nevíte někdo prosím jak zjistit, zda-li je daný formulář právě zobrazen (mám formulářovou proměnnou).
Vlastnost Visible ta je zřejmě na něco jiného, že?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.24.–
Reklama
Reklama
21. 2. 2008   #2
-
0
-

Ahoj,

Mrkni na Focus.

M.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.117.–
.net
w3q0
Věrný člen
21. 2. 2008   #3
-
0
-

Vlastnosť Visible je na ukázanie/skrytie komponenty. Napr.

button1.Visible="true";
tlačidlo bude zobrazované vo formuláry, naopak
button1.Visible="false";
tlačidlo sa schová(vo formulári ho nebude vidno, aj keď je stále v ňom.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Uncia
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 2. 2008   #4
-
0
-

MartinKnotek napsal:
Ahoj,

Mrkni na Focus.

M.



No ja ten muj formular pri zavirani pouze schovam metodou Hide();
A pak ho zobrazuji metodou Show.
Bude ten Focus rozpoznavat tyto dva stavy?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.24.–
w3q0
Věrný člen
21. 2. 2008   #5
-
0
-

Uncia napsal:

MartinKnotek napsal:
Ahoj,

Mrkni na Focus.

M.



No ja ten muj formular pri zavirani pouze schovam metodou Hide();
A pak ho zobrazuji metodou Show.
Bude ten Focus rozpoznavat tyto dva stavy?

Hneď ti poviem, pokúsim sa to nájsť.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
w3q0
Věrný člen
21. 2. 2008   #6
-
0
-

To Uncia : Ok, mám to, ak focus rozpozná .Visible tak aj hide/show. Podľa toho čo som teraz čítal totiž hide iba nastaví Visible na false a show na true.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 213 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý