Akeho mate doma milacika???(PC) – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Akeho mate doma milacika???(PC) – Offtopic – Fórum – Programujte.comAkeho mate doma milacika???(PC) – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin0
Návštěvník
22. 6. 2006   #1
-
0
-

teraz v predchadzaujcom tematu sme sa bavili o tom zakolko jeden programcek vytazi nase CPU ale teraz by som chcel vediet ake mate kompltetne zostavy a ked ich taktujete aku stedostali maximalneho taktu !!! dakujem
Moj PC je nic moc:
Atlhon xp 2000+
Asus A7X8-X
256 mb 333mhz ddr
maxtor 7200ot. 40Gb
Ati radeon 7500 64mb
a ostatne veci su asi nepodstatne pre vykon a taktovat som ho netaktoval mam slabe chladenie!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
Reklama
Reklama
Dominik Fran0
Návštěvník
23. 6. 2006   #2
-
0
-

CPU: AMD Opteron 144 (Venus)
Tovární takt: 1800MHz
Můj maximální takt: 2650MHz (Stabilní) při teplotě 46°C v zátěži

MB: DFI nForce4-U-SLI

RAM:2x512MB PC3200 Corsair @ 3T,212MHz

GPU: ATI Radeon X300 SE, jádro 404MHz/paměti 438MHz, teplota max.61°C

Zdroj: Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W - PASIVNÍ

HDD: Seagate BArracuda 160GB, 8MB cache, 7200ot., ULTRA ATA100
Maxtor DiamondMax Plus 8 40GB, 7200ot., 2048kB chache, ULTRA ATA133

Vše je pasivní chlazení i deska. V skříni mám cca 5 větráků(2outake, dva intake a jeden uprostřed <120x120>, aby rozháněl ten vzduch)
Všechny větráky mam regulovatelné ručně + 3z nich ještě na desce pomocí čidel. Jsou to všechno větráky, které mají max. dB hranici někde kolem 16dB, ta 120tka to má na 11dB, takže neslyšné...
No ale stejnak jedou celou dobu tak na čtvrtinu výkonu, tudíž to fakt neni slyšet ani z 30cm v noci... :P

Mno snad Vám to nevadí, že jsem se tak moc vyjádřil...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Marek Štafl0
Stálý člen
23. 6. 2006   #3
-
0
-

Tak já taky přispěju svojí troškou do mlýna:
AMD Athlon 64 3000+ (1.99GHz)
MB: ATI RS480M
RAM: 2x 512MB
Grafika: (teď nevím přesně to označení) Leadtek PX 6600 TD (128MB)
HDD: Seagate 8GB, 5400ot, ATA
Seagate 80GB, 7200ot, 2MB buffer, ATA
Seagate 250GB, 7200ot, 8MB buffer, S-ATA

Procesor jsem netaktoval, protože to zaprvé neumím a za druhé, co jsem četl v diskuzích na internetu, tak ta moje deska to ani neumožňuje :ehh:

A stejně mi ten počítač přijde nějaký zabržděný - možná nějaké nastavení kdesi...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Parler0
Newbie
23. 6. 2006   #4
-
0
-

Koukam ze se tu se svym Durone 800 a 256 MB RAM muzu jit tak leda zahrabat;) Nj, holt to neni PC na hry :) Jak o tom tak, premyslim, on uz to pomalu neni PC vubec na nic :))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Do not believe in miracles - rely on them!
DavesMan0
Newbie
23. 6. 2006   #5
-
0
-

Funglovku, konečně (2 tejdny starý)

Asus M2N32-SLI nForce 590 SLI
AMD Athlon 64 X2 4800+ AM2
2x 1 GB Kingston DDR2-800 KHX6400
Sapphire Atlantis X1900XTX CrossFire 512 MB
2x 160 GB WD SATA-II RAID 0 (syst?m)
2x 500 GB Hitachi SATA-II RAID 1 (data)
SoundBlaster X-Fi Fatal1ty
Fly DVB-T
LG GSA-H20L + NEC ND-4571A
Thermaltake ToughPower 700 W

a to všechno v hnusnym starym casu, kterej blbě větrá, že to ani přetaktnout nemůžu:-( nějak se nemůžu rozhodnout, co za bednu, protože ty fakt dobrý , to jsou hrozný prachy.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
23. 6. 2006   #6
-
0
-

OT:
no tak jako kdy? m?? takovouhle sestavu, tak podle m? ti pen?ze n?jak p?ebejvaj....
tak?e jako case za 3000 je pro tebe v pohod?..
ale oni i za 1500 se daj sehnat super case s vetr?n?m ?e bys koukal...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
23. 6. 2006   #7
-
0
-

No taky přispěju:

CPU: Intel(R) Celeron(R) 2.4GHz
RAM: DDR 256MB
Grafika: NVIDIA GeForce MX 440 with AGP8X 64MB
Disk: WDC WD600BB-00CAA1 60GB
Deska: AVRAK
BIOS: Phoenix

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
23. 6. 2006   #8
-
0
-

CPU: AMD Athlon XP 2500+
Grafika: Asus GeForce 6200
Pam?t: 512 MB 400 MHz
Deska: Soltek 75FRN3-L
Disk: Seagate 80 GB
Case: nejaky levny shit
Zdroj: 300W
DVD: Nejaka Sony DL vypalovacka 16*

Zaklad toho kompu uz je stary skoro dva roky (a uz tehdy stal jen neco malo pres 10k), akorat pred ctvrt rokem jsem obmenoval grafiku, RAM a DVD.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
DavesMan0
Newbie
23. 6. 2006   #9
-
0
-

XenoCIDa napsal:

OT:
no tak jako kdy? m?? takovouhle sestavu, tak podle m? ti pen?ze n?jak p?ebejvaj....
tak?e jako case za 3000 je pro tebe v pohod?..
ale oni i za 1500 se daj sehnat super case s vetr?n?m ?e bys koukal...


No, to pr?v? ?e u? jaksi se mi dal?? nechce sypat. A do case u? vůbec ne. Rad?i bych druhou X1900XTX (ale nevim, jestli CrossFire na NVIDII chod??, ale prej by m?l).
J? bych cht?l rozhodn? bigtower, proto?e 4 disky dost top? a nechci je d?vat na sebe, potom je?t? 2 mechaniky, dlouh? graf?rna - prost? aby tam bylo okolo v?eho dost m?sta. Myslel jsem na Thermaltake Armor Supertower, jen?e to je 5 - 6 tis. Sice jsem si koupil dost drahou sestavu, ale taky jsem p?edtim m?l 2 roky Atlona XP 2800+, co? u? bylo jaksi nehrateln? (X800GTO ??dn? v?hra jak jsem si p?vodn? myslel), zybte?nejma pen?zma fakt neol?v?m. Tohle mi taky bude muset dost dlouho vydr?et.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
23. 6. 2006   #10
-
0
-

Ja si spise nez na vykonu potrpim na multimedialním pozitku.. zvuk a obraz. Hry temer nehraju,kdyz jo, tak svoje klasiky (W3, CS, CaC, Thief..) ale hlavni o co mi jde je super pozitek z filmu a hudby a kdyz uz tak svych klasik = super zvuk a obraz.

Na obraz si nemuzu stezovat, preci jen plocha 2.5m x 1.6m mi staci :cz: a zvuk mam od Creative 6.1 s THX, ale ted si budu kupovat pekne Pioneery nebo sestavu 7.1 opet od Creative :mimi:

Zvukovka - take uvazuju nad novinkou od Creative - Fatal1ty X-lite Elite, nyni mam od Creative SB audigy 2 ZS - tezce spokojeny ale preci jen novinka je novinka :chiche:

Pro prijem Tv a digital. vysilani pouzivam externi pres USB od Pinacle.

Ale musim se priznat, k cemu ta vsechna dalkova ovladani? Ja nez ho najdu tak je rychlejsi prijit k tomu a udelat to :) Mam jich tu tolik, ze ani nevim co od ceho je a uz mi to pripada i zbytecnost (nemam moc velky pokoj).

Jinak grafarnu mam starinkou, sice je skoro nova ale je to to nejlevnejsi co ted bylo (deska ma AGP), ptz segra chtela hrat Sims2 :D takze grafika nvidia 6600 myslim? 256 MB.

Kdyz jsemu toho - k cemu presne jsou stereo drivery u nvidie? vim ze je to pro 3D bryla a bryle red-cyan, ale co presne to dela za efekt? Ono to myslim funguje jen ve hrach, ze? Jsemsi puvodne myslel, ze to napodobuje Oskar Imax - kde se vysila ze dvou zdroju tak ze nVidia to dela tak, ze strida sude a liche snimky pro kazde oko (diky brylim jeste).. ale pouziti jen u her?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Dominik Fran0
Návštěvník
23. 6. 2006   #11
-
0
-

DavesMan napsal:
No, to pr?v? ?e u? jaksi se mi dal?? nechce sypat. A do case u? vůbec ne. Rad?i bych druhou X1900XTX (ale nevim, jestli CrossFire na NVIDII chod??, ale prej by m?l).
J? bych cht?l rozhodn? bigtower, proto?e 4 disky dost top? a nechci je d?vat na sebe, potom je?t? 2 mechaniky, dlouh? graf?rna - prost? aby tam bylo okolo v?eho dost m?sta. Myslel jsem na Thermaltake Armor Supertower, jen?e to je 5 - 6 tis. Sice jsem si koupil dost drahou sestavu, ale taky jsem p?edtim m?l 2 roky Atlona XP 2800+, co? u? bylo jaksi nehrateln? (X800GTO ??dn? v?hra jak jsem si p?vodn? myslel), zybte?nejma pen?zma fakt neol?v?m. Tohle mi taky bude muset dost dlouho vydr?et.



Mno hele pokud nev??, tak doporu?uju rozhodn? http://forum.pctuning.cz/, tam ti prost? porad? a uvid??...
A rozhodn? stoj? za n?v?t?vu sekce casemoding projekty - uvid?? co se d? v?e ud?lat se sk??n? a t?eba t? tam n?co inspiruje :) t?eba spe?l ko? na disky, projekt Blue Wind, ten se mi l?b? moc a moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Jiří Chytil0
Věrný člen
23. 6. 2006   #12
-
0
-

Všechny větráky mam regulovatelné ručně + 3z nich ještě na desce pomocí čidel. Jsou to všechno větráky, které mají max. dB hranici někde kolem 16dB, ta 120tka to má na 11dB, takže neslyšitelné...


to bych řekl není pravda protože 0dB je je slabší zvuk který můžem slyšet. Je to asi 10 na -12 W/m na druhou

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Dominik Fran0
Návštěvník
23. 6. 2006   #13
-
0
-

Děláš si legraci? Ty můžeš normálně za běžných podmínek (v noci v bytě) slyšet 0 dB? Jako v tomhle se já moc nevyznám, ale vím, že větrák, co má maximální hluk dle výrobce 11 dB a pustím ho na 30 %, tak je prostě přes uzavřenou skříň neslyšný z 30 centimetrů. Blíž to nezkoumám, to už nemá cenu.

Asi tak. Jako ono je totiž něco jiného praxe a něco jiného teorie.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Martin Morawiec0
Stálý člen
24. 6. 2006   #14
-
0
-

XenoCIDa napsal:

OT:
no tak jako kdy? m?? takovouhle sestavu, tak podle m? ti pen?ze n?jak p?ebejvaj....
tak?e jako case za 3000 je pro tebe v pohod?..
ale oni i za 1500 se daj sehnat super case s vetr?n?m ?e bys koukal...


J? m?m Case za 300 a jsem happy ?:cigo:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
24. 6. 2006   #15
-
0
-

Mno tak to je solidní cena, ale kdo ví jak to je s chlazením té skříně :) Já mam case za 1250,- a taky mi stačí, i když to není ideální...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Martin Morawiec0
Stálý člen
24. 6. 2006   #16
-
0
-

XenoCIDa napsal:

mno tak to je solidn? cena, ale kdo v? jak to je s chlazen?m t? sk??n? :) j? mam case za 1250,- a taky mi sta??, ikdy? to neni ide?ln?...


Chlazen?? 2x80 zdan? na otev?en? zdroj, 1x80 zadn? na CPU, 1x80 p?edn? (turb?na ze p?edu) a m?m z?lusk na 140 nad zdroj (s?n? ze zdroje p??mo ven) - ?ek?m a? mi p??jde,,, jinak na tento rozm?r neexistuje m???ka, tak?e si tam budu le?tit nehty, nebo piln?kem vy??znu otvor jist?ho designu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
24. 6. 2006   #17
-
0
-

mno tak to je slušné, doufám že je máš všechny pěkně na potenciometrech a reguluješ si to, jinak ti to urve uši, co? :)
Mno ty zdroje s větrákama já nemám rád, vždy jsem chtěl mít co nejodhlučněnější skříň a pořád tam něco MOC hlučelo a pak jsem přišel na to, že to byly zdroje.. Tak teď mam pasivní zdroj, přizpůsobil jsem tomu chlazení a proudění ve skříni a paráda... škoda, že nemam foťák, abych ti to ukázal...:)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Matěj Pácha0
Super člen
25. 6. 2006   #18
-
0
-

Tak na PC si moc nepotrpím, ale mám doma notebook Compaq:
Procesor: Intel 486 50MHz
RAM: 8 MB
HDD: WD 256 MB
Disp: monochromatic
a na ten jsem fakt hrdej. Baterka drží cca hodinu, ale to mi nevadí, protože to mám jen na programování LPT a RS232. Běží na tom Win95...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Martin0
Návštěvník
25. 6. 2006   #19
-
0
-

XenoCIDa napsal:

CPU: AMD Opteron 144 (Venus)
Tov?rn? takt: 1800MHz
M?j maxim?ln? takt: 2650MHz (Stabiln?) p?i teplot? 46?C v z?t??i

MB: DFI nForce4-U-SLI

RAM:2x512MB PC3200 Corsair @ 3T,212MHz

GPU: ATI Radeon X300 SE, j?dro 404MHz/pam?ti 438MHz, teplota max.61?C

Zdroj: Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W - PASIVN?

HDD: Seagate BArracuda 160GB, 8MB cache, 7200ot., ULTRA ATA100
Maxtor DiamondMax Plus 8 40GB, 7200ot., 2048kB chache, ULTRA ATA133

V?e je pasivn? chlazen? i deska. V sk??ni mam cca 5v?tr?k?(2outake, dva intake a jeden uprost?ed <120x120>, aby rozehn?val ten vzduch)
V?echny v?tr?ky mam regulovateln? ru?n? + 3z nich je?t? na desce pomoc? ?idel. Jsou to v?echno v?tr?ky, kter? maj? max. dB hranici n?kde kolem 16dB, ta 120tka to m? na 11dB, tak?e nesly?n?...
No ale stejnak jedou celou dobu tak na ?tvrtinu v?konu, tud?? to fakt neni sly?et ani z 30cm v noci... :P

Mno snad V?m to nevad?, ?e jsem se tak moc vyj?d?il...



Prosim ta odporuc mi chcem si kupit dosku aku mas ty? je to dobra kupa alebo mi odporucis ine riesenie:-) DAkujem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
Martin0
Návštěvník
25. 6. 2006   #20
-
0
-

paashi napsal:

Tak na PC si moc nepotrpím, ale mám doma notebook Compaq:
Procesor: Intel 486 50MHz
RAM: 8 MB
HDD: WD 256 MB
Disp: monochromatic
a na ten jsem fakt hrdej. Baterka drží cca hodinu, ale to mi nevadí, protože to mám jen na programování LPT a RS232. Běží na tom Win95...


Ale to by som zral kamos mal nieco podobne ale o na tom programoval v turbo pascale!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
Martin0
Návštěvník
25. 6. 2006   #21
-
0
-

DavesMan napsal:

Funglovku, kone?n? (2 tejdny star?)

Asus M2N32-SLI nForce 590 SLI
AMD Athlon 64 X2 4800+ AM2
2x 1 GB Kingston DDR2-800 KHX6400
Sapphire Atlantis X1900XTX CrossFire 512 MB
2x 160 GB WD SATA-II RAID 0 (syst?m)
2x 500 GB Hitachi SATA-II RAID 1 (data)
SoundBlaster X-Fi Fatal1ty
Fly DVB-T
LG GSA-H20L + NEC ND-4571A
Thermaltake ToughPower 700 W

a to v?echno v hnusnym starym casu, kterej blb? v?tr?, ?e to ani p?et?ktnout nem??u:-( n?jak se nem??u rozhodnout, co za bednu, proto?e ty fakt dobr? , to jsou hrozn? ?achy.


je to fakt pekna cool masinka podla mna by si tam mal dat bednu od CoolerMaster alebo od podobnej firmy ale ked to budes chciet taktovat tak ta bedna musi byt husta minimalne s hliniku!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
Martin Morawiec0
Stálý člen
26. 6. 2006   #22
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
26. 6. 2006   #23
-
0
-

WLXok napsal:
Prosim ta odporuc mi chcem si kupit dosku aku mas ty? je to dobra kupa alebo mi odporucis ine riesenie:-) DAkujem


Mno a jakej máš procák a jakou grafiku?
kolik používáš disků, kolik tak využiješ PCI (-e) slotů
na tom to záleží, dřív ti jen řeknu, že deska je fajn, ikdyž s ní mam občas problémy...
Hlavně jde o to, že je to pro socket 939 a ten je dnes už skoro minulostí. Nové procáky pro něj nebudou, ted už bude AM2

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Jiří Chytil0
Věrný člen
26. 6. 2006   #24
-
0
-

Kdosi se tu ptal na desku, já bych šel so DFI.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Dominik Fran0
Návštěvník
27. 6. 2006   #25
-
0
-

olda:hele asi bych taky šel do DFI, ale jelikož máš tichého kompa, tak si musíš vyměnit ten hulák co je na NB... JInak pohoda..
Mno ale to jistě zvládneš, jak vidím :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Radek Bouda0
Stálý člen
28. 6. 2006   #26
-
0
-

no, tak ja mam komp docela slabej ale nestezuju si pac hry taky moc nehraju.

Procak : Intel Celeron 2.41 Ghz

Grafika : ATI Radeon 9600XT s DVI

RAM : 2x 256MB by Kingston

Zdroj jen 350W skoro to nestaci

CD-RW : Sony nejaka 4roky stara ale dobra
DVD-RW: LITE-ON asi 2roky stara a uz spatne vypaluje

HDD : 1x 120GB Maxtor, 1x 20GB Seagate, 1x 20GB Western Digital

Klavesnice+mys by Labtec oboje bezdrat na 1 prijimac

MainBoard : GIGABIT 8IPE1000-G (AGP 8x, Dual Bios, 4x USB 1x Ethernet)

No nestezuju si no... A abych nezapomel, tak mam pridavnej IDE radic kvuli tretimu disku

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dejte mi flétnu a já budu hrát, dejte mi Javu a já budu psát.
Martin Morawiec0
Stálý člen
28. 6. 2006   #27
-
0
-

XenoCIDa napsal:

olda:hele asi bych taky ?el do DFI, ale jeliko? m?? tich?ho kompa, tak si mus?? vym?nit ten hul?k co je na NB... JInak pohoda..
Mno ale to jist? zvl?dne?, jak vid?m :)


? eh, jsem jaksik nepochopil, jak? hul?k na NB, jestli mysl?? North-Bridge, tak tam jsem dal v?tr?k jen jednou, vono ta ceska nen? moc poveden?, proto?e ten most pr? m? 70?, tedy jaksik plastov? ventil?tor nem?l ?anci a uchladit se to fakt ned?, prost? ta teplota tam je stabiln?, moc mal? plocha. Je to ?udn?, ale ptal jsem se na to a d?l? to ka?d?mu co m? tu desku..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik Fran0
Návštěvník
29. 6. 2006   #28
-
0
-

OLDA220 napsal:
? eh, jsem jaksik nepochopil, jak? hul?k na NB, jestli mysl?? North-Bridge, tak tam jsem dal v?tr?k jen jednou, vono ta ceska nen? moc poveden?, proto?e ten most pr? m? 70?, tedy jaksik plastov? ventil?tor nem?l ?anci a uchladit se to fakt ned?, prost? ta teplota tam je stabiln?, moc mal? plocha. Je to ?udn?, ale ptal jsem se na to a d?l? to ka?d?mu co m? tu desku..


Ty jo a? 70?C? mno tak to jim nez?vidim, j? kdy dam teplotn? ?idlo (zkalibrovan?) ?pln? na spodek pasivu (neni tam nikde v?tr?k / hul?k :) ), tak mi to ukazuje teplotu 49?C, co? znamen? ?e na NB mam tak 60-62MAX!
Nicm?n? je fakt, ?e je to m?sto dost blb? a hold se s tim mus? ka?dej poprat individu?ln?... J? tam mam takovej ten vysokej pasiv a ten je chlazenej pr?vanem co vede od disk? sm?rem ke grafice. Tak?e ten vtr?k intake mi chlad? disky/NB/GPU...:)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Farundel0
Super člen
19. 9. 2006   #29
-
0
-

Tak jsem se dneska stal majitelem naprosto uzasneho a bezkonkurencniho laptopu [url=http://cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S&Shortcut=IBH-598064]Thinkpad R51e[/url]...ten Thinkpad byl muj sen a ted skoro nemuzu uverit, ze ho mam :o)

Pentium M 1.6GHz
768MB RAM
60GB HDD
DVD-CDRW
15" displej, ATI 200M 64MB
wi-fi, samozrejme usb, LPT port (rad bych si nekdy pohral s programovanim mikroprocesoru) a podobny prkotinky
nema touchpad, pouze trackpoint (jeste ze tak)
vydrz az 4 hodiny

cena 20 265 Kc s DPH

Proste naprosto perfektni notebook...jestli mi bude slouzit tak dobre, jak jenom vypada, tak to bude super :o) Konecne mam po spouste let poradnej pocitac. Vlastne je to muj uplne prvni __novy__ comp v zivote...zatim to byly pouze 386 -> 486 -> Pentium I a doted Celeron 400 MHz (ale nikdy jsem si nejak moc nestezoval :o))...ten posledne jmenovany se vlastne ani neda moc povazovat za pocitac v klasickem slova smyslu, jelikoz sestava z PC komponent polozenych na stole a pospojovanych kabelama, bez bedny, bez niceho :o) Ale na to v jakem je stavu slouzi dobre a mam ho rad, i kdyz jsem si s nim uzil nervu, jen co je pravda :o)

No, dlouho jsem se tady neukazal (pripravy na vysku a tak vubec), ale musel jsem se podelit o sve nadseni ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
20. 9. 2006   #30
-
0
-

taky prispeju svou troskou do mlyna...

CPU: AMD Turion ML-28 (64bit, s754, 512KB cache, max. 35W)
RAM: 768MB DDR 333MHz
HDD: 40GB ATA 100 4200ot.
VGA: ATI x200 int. 32MB sdílená
WiFi: Atheros IEEE802.11a/b/g

atd. prostě Acer TravelMate 4401LCi
viz. [url=http://www.abclinuxu.cz/hardware/show/122584]http://www.abclinuxu.cz/hardware/show/122584[/url]

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
JID: eiffel@jabber.cz
21. 9. 2006   #31
-
0
-

Taky musím přispět:

CPU: Athlon XP 3200+
VGA: X800GT 256MB 256b. AGP8x
MB: MSI K7 N2 Delta ... shitovka ?:pila:?
RAM: Dual 512MB DDR 400Mhz
HDD: Seagate Barracuda 60GB ... stařeček
ZDROJ: no name ATX - taky stařeček

Celkem to šlape, ale HDD je na odpis ?:error:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Server doma — založil Standa

HOSTING DOMA — založil netman92

Doma bezi a na servery nie... — založil Martin

Máte PDA/MDA? — založil Garret Raziel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý