Cookies – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Cookies – PHP – Fórum – Programujte.comCookies – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Marty_SVK0
Návštěvník
22. 2. 2008   #1
-
0
-

Chcel by som sa spytat ci sa da do suboru cookies ulozit viacej ako jedna hodnota.
Potrebujem to pri hodnoteni prispevku kde vytvorim cookies s nazvom prispevok s hodnotou id napr. 1, lenze ked niekto zahlasuje v druhom prispevku tak sa cookies ulozia s tym istym nazvom ale zmeni sa hodnota a potom zase moze hlasovat v tom prvom. Ako by som to mal vyriesit ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.164.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
OndreJ
~ Moderátor
0
Stálý člen
22. 2. 2008   #2
-
0
-

Veď stačí keď zmeníš názov cookies a budeš mať z toho druhú (tretiu,...)! Len mi nejako uniká, čo tým chceš dosiahnuť? Hodnotenie príspevkov a výsledok sa užívateľovi bude ukladať do cookies? To nemá zmysel. Alebo ťa nechápem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.246.–
tom*p0
Stálý člen
22. 2. 2008   #3
-
0
-

Ukaž kód, zřejmě tam bude chyba.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.246.–
Don't waste your time, or time will waste you.
Marty_SVK0
Návštěvník
23. 2. 2008   #4
-
0
-

Chcem dosiahnut ochranu proti viacnasobnemu hlasovaniu

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.211.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
OndreJ
~ Moderátor
0
Stálý člen
23. 2. 2008   #5
-
0
-

No to nieje dobré riešenie! Keď užívateľ bude mať vypnuté cookies, alebo si záznam v cookies vymaže?! Radšej každý hlas spolu s IP adresou si ukladaj do DB a následne si overuj duplicitu. Aj keď to tiež nieje 100% riešenie, ale aspoň ochráni proti "klikačom".
To robíš na Funny Portál?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.246.–
Marty_SVK0
Návštěvník
23. 2. 2008   #6
-
0
-

Hej pre FP, ja to teda skusim skombinovat cookies+ ip v databaze

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.103.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
23. 2. 2008   #7
-
0
-

To jestli to je dostacujici reseni nebo ne se asi shodnout neda. Ja z osobni zkusenosti zase nemam rad pouzivani IP (vzhledem k tomu ze na stejne IP jako ja je nekolik set lidi!). A i ta se da o*hcat - staci dat ipconfig renew a je to. A jestli nemate IP verejnou, tak obvykle mate ten opacny problem.

Cookies jsou imho jedine pouzitelne reseni.

Btw, cookies muzes mit kolik chces a i o jedne cookie se da ukladat vice hodnot - staci je implodnout.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
25. 2. 2008   #8
-
0
-

To CommanderZ :

Já chci udělat nějaké hodnocení článků a nevím, jak to, abych se vyhnul vícenásobnému hlasování. Buď můžu do DB ukládat IP adresy -> problém s veřejnými IP. Nebo to řešit přes cookies, ale to bych pro každý článek musel uživateli zasílat cookies a když by uživatel hlasoval pro 10 článků, měl by 10 cookies souborů a to se mi taky moc nezdá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.53.–
25. 2. 2008   #9
-
0
-

Anonymní uživatel napsal:
To CommanderZ :

Já chci udělat nějaké hodnocení článků a nevím, jak to, abych se vyhnul vícenásobnému hlasování. Buď můžu do DB ukládat IP adresy -> problém s veřejnými IP. Nebo to řešit přes cookies, ale to bych pro každý článek musel uživateli zasílat cookies a když by uživatel hlasoval pro 10 článků, měl by 10 cookies souborů a to se mi taky moc nezdá.


Toho se neboj, fakt ne. Ja jednou pracoval na GM skriptu, ktery ukladal do cookie nekolik set hodnot a problem nebyl vubec zadny ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
25. 2. 2008   #10
-
0
-

To CommanderZ : hm, mam pocit, že někdy a někde (asi na red. nastěnce) Curo psal, že počet cookie je omezenej - zřejmě specifikací. :) nevím, ale osobně si mi to taky moc nezdá - minimálně to nění čisté řešení. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Marty_SVK0
Návštěvník
2. 4. 2008   #11
-
0
-

A ako by vyzeral skript keby som chcel viackrat ulozit do jedneho subor cookie viac hodnot nez len jednu

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.196.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
netman920
Super člen
2. 4. 2008   #12
-
0
-

To Marty_SVK :
odel pomocou ciarky a potom skus funkciu explode a list pre citanie ale neviem na co ti to bude

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Gobik0
Návštěvník
3. 4. 2008   #13
-
0
-



$myarray = array( 'value1', 'value2', 'value3', ...);
$_SESSION['my_session'] = $myarray;


...mluví za vše

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.84.–
netman920
Super člen
3. 4. 2008   #14
-
0
-

To Gobik :
on chcel cookies ale neva :-D aneviem ci by toto fungovalo .....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Gobik0
Návštěvník
3. 4. 2008   #15
-
0
-

Samozřejmě můj příklad funguje i s cookies ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.84.–
Marty_SVK0
Návštěvník
4. 4. 2008   #16
-
0
-

vyskusam a chcem to na to, aby kazdy uzivatel, ktory zahlasuje v nejakych hrach, nech sa mu to uklada do jedneho suboru cookie

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.171.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
netman920
Super člen
4. 4. 2008   #17
-
0
-

To Marty_SVK :
lepsie by to podla mna bolo vyriesit cez viac cookies ale ako chces

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Cookies — založil Mirek Braho

Cookies — založil Pepa Rohlik

Cookies — založil tomi86

Problém s cookies — založil pecan987

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý