Changelog Builder – Software – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Changelog Builder – Software – Fórum – Programujte.comChangelog Builder – Software – Fórum – Programujte.com

 

w3q0
Věrný člen
22. 2. 2008   #1
-
0
-

Ahojte, vytvoril som jednoduchý program, a chcel by som aby ste ho ohodnotili. Program sa nazýva Changelog Builder a slúži vývojárom na tvorbu changelogu. Program je písaný v C# a WPF(XAML).Zatiaľ je to len taká jednoduchá utilitka, postupom času by sa to malo rozvíjať ďalej, budú pribúdať nové funkcie atd. Program som nakodil asi za 2 hodiny, čiže aj tak zatiaľ vyzerá, išlo o to, ako sa uchytí tento nápad. Ak sa bude páčiť, vývoj bude pokračovať.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
pawlik0
Grafoman
22. 2. 2008   #2
-
0
-

Hezký! .. jak to nejde :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
w3q0
Věrný člen
22. 2. 2008   #3
-
0
-

Máš .NET Framework 3.0 ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
22. 2. 2008   #4
-
0
-

Jaké výhody to bude mít oproti zapisování třeba do poznámkového bloku? :smile1:

Jinak nevím, proč jsi výběr toho souboru nevyřešil přes OpenFileDialog http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.openfiledialog.aspx

Když kliknu na jakékoliv tlačítko, program spadne na neošetřenou výjimku. Asi máš špatně popsané ty cesty, protože když kliknu na tlačítko Nový nebo Zmazat, tipuju, že se má spustit odpovídající exáč,ale nespustí:)

Ale na to ses neptal, tak nebudu zbytečně mluvit o chybách, které se dají kdykoliv opravit:) Zkus nějak líp popsat k čemu to bude, nevidím žádnou výhodu oproti notepadu a podobných věcí

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
w3q0
Věrný člen
22. 2. 2008   #5
-
0
-

Zatiaľ to prakticky nemá žiadne význam, žiadnu výhodu. Ale neskvôr, v novších verziách pribudne napr. check button v ktorom budeš vyberať jednu z možností, napr. že čo sa dialo pri update aplikácie. Napr. zaškrtneš check button Bug Fixed, a do súbory sa automaticky vypíše napr.: Typ update: Oprava chyby a ďalej text ktorý popíšeš. Nič zvláštne, ale chcel som niečo jednoduché, kde by som použil WPF, (lebo som sa ho začal učiť) a pritom niečo aspoň trochu užitočné. Neviem, mne to beží v poho, mám tam v adresári bin súbory nový.exe a zavrieť.exe na ktoré vedie cesta z buttonou. Ale pozriem sa na to ešte.V každom prípade vďaka za upozornenie. A potom si prečítam ten openfiledialog.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
w3q0
Věrný člen
23. 2. 2008   #6
-
0
-

OK, podminkou osm ošetril, že ak súbor ktorý sa má spustiť neexistuje, vypíše sa label.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
w3q0
Věrný člen
23. 2. 2008   #7
-
0
-

Je tu niekto? :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 2. 2008   #8
-
0
-

Jasně že je:) Ale pořád mi to padá když kliknu na tlačítko Nový... proč to vůbec máš rozdělené do víc exe?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
w3q0
Věrný člen
23. 2. 2008   #9
-
0
-

Neviem, proste som si povedal že sa budú iba otvárať nové exe namiesto inicializácii formuláru :P. Je to kód iba tak narýchlo zbuchaný, chystám sa to prerobiť.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
mates0
Grafoman
27. 2. 2008   #10
-
0
-

Mě to taky padá když kliknu na nový a přijde mi to dost nepřehledný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
27. 2. 2008   #11
-
0
-

To mě přivádí na myšlenku...nějaký pokrok? :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

C++ builder — založil Filip

Builder a MySQL — založil Michal Zak

C++Builder a MySQL — založil pe.havel

C++ builder, winapi... — založil German

C++Builder - RichEdit — založil Radim92

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý