Přenášení dat mezi stránkami – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Přenášení dat mezi stránkami – PHP – Fórum – Programujte.comPřenášení dat mezi stránkami – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mustafa
~ Anonymní uživatel
27 příspěvků
23. 2. 2008   #1
-
0
-

Cau,

jak lze přenášet mezi stránkami data, kromě parametrů v URL a kromě cookies, sessions? Jde to nějak přes POST?

Potřeboval bych prostě udělat odkaz zpět, který by vrátil na formulář, kde by si mohl prohlížející svá dříve zadaná data do formuláře přepsat ne napsat znovu, jak je to normálně.


Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.244.–
Reklama
Reklama
Zelenáč0
Posthunter
23. 2. 2008   #2
-
0
-

Pomoci skryteho formulare?!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
mustafa0
Stálý člen
23. 2. 2008   #3
-
0
-

no ale formulář nemůžu odesílat normálním odkazem ne? Nebo to jde?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.244.–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
23. 2. 2008   #4
-
0
-

muzes, ale musis pouzit javascript. A tag input type submit jde nastylovat tak ze vypada skoro jako odkaz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
mustafa0
Stálý člen
23. 2. 2008   #5
-
0
-

jak mám použít ten javascript? k čemu přesně?

nemáš třeba příklad?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.244.–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
Zelenáč0
Posthunter
23. 2. 2008   #6
-
0
-

<a href="javascript:document.getElementById('form').submit()">zpět</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Binary Ranger0
Věrný člen
26. 2. 2008   #7
-
0
-

To mustafa: no ja som pochopil že máš problém v niečom inom, myslíš proste niečo také ako keď uzívateľ vyplňuje napr. registračný formulár a ak po odoslaní dojde k chybe pri spracovaní jedného z pdajov tak aby ho vrátilo do toho formuláru ale s predvyplnenými hodnotami, ktoré zadal dobre?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.50.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
27. 2. 2008   #8
-
0
-

To mustafa : pokud nepoužíváš header tak můžeš zobrazit tada která se odeslala pomocí post nebo get

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
byF0
Návštěvník
27. 2. 2008   #9
-
0
-

Nejlepší řešení je použít sessions a ukládat do něj celý formulář jako objekt a nevymýšlet všelijaké hacky okolo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.137.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

Predavani dat mezi formy — založil Jirka

Stoj.dat + 20 = bezi.dat — založil Leopik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý