Tři divy vedle sebe – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tři divy vedle sebe – CSS – Fórum – Programujte.comTři divy vedle sebe – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Chiquita_CZ0
Newbie
23. 2. 2008   #1
-
0
-

Lidičky, pomocte mi někdo prosím. Snažím se udělat layout, ve kterém budou figurovat tři divy na jednom řádku tak, že prostřední bude mít pevnou šířku, např. 400px a bude na středu a ten levý a pravý budou dovyplnovat stranku, aby bylo zaplněno 100% šířky. Pokud bude mit okno 400px tak bude sirka krajnich nulová a pokud bude mensi, tak se zobrazi posuvník...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.11.–
Reklama
Reklama
Smokie0
Expert
24. 2. 2008   #2
-
0
-

Obavam sa, ze je to nemozne. Nemozne je uz dat dva divy VEDLA seba. Skus to urobit cez span.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
Tokan0
Grafoman
24. 2. 2008   #3
-
0
-

Nejsme žádnej CSS odborník, ale pomocí float by to nešlo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.90.–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Minnoc0
Návštěvník
24. 2. 2008   #4
-
0
-

Ahoj,
stačí když všem třem <div>ům dáš float: left, nebo float: right. Mělo by to fungovat na 200%.
S pozdravem Minnoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.66.178.–
DraXík0
Newbie
24. 2. 2008   #5
-
0
-

To Minnoc : Tak si přečti pořádně první příspěvek...
To Chiquita_CZ : Tohle můžeš použít jako inspiraci (bohužel, ale tušim nefunguje v IE6)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.196.–
Chiquita_CZ0
Newbie
24. 2. 2008   #6
-
0
-

Tak jsem si chvíli hrál a zkoušel různé věci a povedlo se mi to rozchodit i pro IE6, ale nejsem si jisty proc.... kazdopadne zabral margin u praveho divu..viz stranka :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.200.–
Sopta0
Návštěvník
2. 3. 2008   #7
-
0
-

Lepsi reseni nez pomoci CSS neznam. Tabulkou byto taky slo ale ta spousta kodu. Proste si udelas 4 DIVy.
<div id="maj">
<div id="levy"></div>
<div id="forma"></div>
</div>
<div id="pravy"></div>

Kde u #maj nastacis float: left. #levy float: left. #forma float: right A nakonec u #pravy float: right. Popripade muzes jeste pridat hlavicku ael stim si musis pohrat

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.233.–
Sotolář Zdeněk
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
6. 1. 2009   #8
-
0
-

To Smokie :
Podle pravidel <span> by měl obsahovat pouze text, nikdy ne další tag. Jedná se o řádkový element. Neni tedy možné nastavit (nemělo by být možné nastavit) výšku a šířku tohto prvku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 44 hostů

Podobná vlákna

Divy vedle sebe bez float — založil zajca

Fotky vedle sebe — založil Onsi

Dve cisla vedle sebe — založil Adam

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý