Formátování textu na odkaz – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Formátování textu na odkaz – PHP – Fórum – Programujte.comFormátování textu na odkaz – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
24. 2. 2008   #1
-
0
-

Z DB (mysql) vytahuju výsledky na stránku.
Sem tam někdo vloží do DB text ve formátu např.: http://www.seznam.cz jako odkaz. Když výsledek vytahnu z DB, tak je jen jako text. Šlo by nějak zformátovat vytahovaný text, aby např. při vytažení znaků www. se to automaticky bralo jako hypertextový odkaz do znaků .cz nebo .com a zbytek (po odkaze) jako další prachsprostý text?
Diky za jakykoliv tip

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
Reklama
Reklama
24. 2. 2008   #2
-
0
-

Na to potrebujes replace pomoci regularnich vyrazu a pri vypisovani toho textu to tou funkci prohnat. Delat to pri vstupu je blbost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Wamer-cz0
Duch
24. 2. 2008   #3
-
0
-

CommanderZ napsal:pri vypisovani toho textu to tou funkci prohnat. Delat to pri vstupu je blbost.



Proc by to mela byt blbost. Pokud bude uzivatel chtit upravit ten prispevek tak by se mu tam vypsal html kod, ktery je treba zakazany takze by se to zrejme nezmenilo a zobrazilo by se
<a href="...">...</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.149.–
24. 2. 2008   #4
-
0
-

nevim jak tobe, me ale prijde logicke, ze kdyz uzivatel vlozi do databaze odkaz bez HTML (tak to vyplyva z prvniho prispevku), tak by ho mel byt rovnez schopen i upravovat BEZ HTML

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 53 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý