Nevíte, jak vyměnit kompilátor u VS 9.0?Prostředí mi totiž velice vyhovuje, ale kompilátor nikoliv.
Snažil jsem se hledat, ale nevím jak to formulovat(chybí mi termín výměny kompilátoru....)
Děkuji za každou odpověď
Fórum › C / C++
Výměna kompilátoru u VS 9.0 Express
TAk jsem našel, že se to dělá přes makefile, mám funkční g++, bohžel se mi nedaří vyplnit kompilační parametry ... Nepomohl by mi někdo?
Radčej sa naučte používať kompilátor od MS, pretože visual štúdio (VS) je silno previazané práve s týmto kompilátorom a za dobu čo sa programovaniu venujem som sa ešte nestretol s nejakým materiálom, ktorý by popisoval ako vymeniť MS kompilátor u VS (napr. za gcc, alebo digital mars, alebo iné).
V najlepšom prípade sa vám podarí vytvoriť nejakého kríženca v ktorom budete pri písaní kódu používať VS a pri kompilácii príkazový riadok + makefile a to si ani nebudem predstavovať debugovanie. To sa skôr skúste poobhliadnuť po inom IDE, napr. codeblocks, alebo potom niektoré IDE napísané v JAVE ako napr. eclipse alebo netbeams, ktoré majú podporu pre c++ (ale zasa sú neskutočne pomalé).
Nevím, co dělám špatně, ale asi tak po 20 zkompilováních mi můj program začne hlásit, že se nepodařilo najít MSVCR90.dll - přitom ji mám..Ale stačí založit nový projekt, vložit do něj existující soubory azase můžu 20x kompilovat....
Zhodou náhod tiež používam VS2008 a popisovanú chybu som u seba nezaznamenal.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Přechod z SQL 2005 express na SQL 2008 express — založil Sniper
Nastavení kompilátoru — založil pazzzi
Chyba kompilátoru — založil Adam108
Hledám pomocníka s tvorbou kompilátoru — založil přezdívka
Problém s kopírovacím konstruktorem v kompilátoru Dev c++ 4.9.9.2 — založil VereWolf
Moderátoři diskuze