Výměna kompilátoru u VS 9.0 Express – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Výměna kompilátoru u VS 9.0 Express – C / C++ – Fórum – Programujte.comVýměna kompilátoru u VS 9.0 Express – C / C++ – Fórum – Programujte.com

yaqwsx+9
Posthunter
25. 2. 2008   #1
-
0
-

Nevíte, jak vyměnit kompilátor u VS 9.0?Prostředí mi totiž velice vyhovuje, ale kompilátor nikoliv.

Snažil jsem se hledat, ale nevím jak to formulovat(chybí mi termín výměny kompilátoru....)

Děkuji za každou odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.97.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
yaqwsx+9
Posthunter
29. 2. 2008   #2
-
0
-

TAk jsem našel, že se to dělá přes makefile, mám funkční g++, bohžel se mi nedaří vyplnit kompilační parametry ... Nepomohl by mi někdo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.79.–
AdamHlavatovic0
Stálý člen
29. 2. 2008   #3
-
0
-

Radčej sa naučte používať kompilátor od MS, pretože visual štúdio (VS) je silno previazané práve s týmto kompilátorom a za dobu čo sa programovaniu venujem som sa ešte nestretol s nejakým materiálom, ktorý by popisoval ako vymeniť MS kompilátor u VS (napr. za gcc, alebo digital mars, alebo iné).
V najlepšom prípade sa vám podarí vytvoriť nejakého kríženca v ktorom budete pri písaní kódu používať VS a pri kompilácii príkazový riadok + makefile a to si ani nebudem predstavovať debugovanie. To sa skôr skúste poobhliadnuť po inom IDE, napr. codeblocks, alebo potom niektoré IDE napísané v JAVE ako napr. eclipse alebo netbeams, ktoré majú podporu pre c++ (ale zasa sú neskutočne pomalé).

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
yaqwsx+9
Posthunter
2. 3. 2008   #4
-
0
-

Nevím, co dělám špatně, ale asi tak po 20 zkompilováních mi můj program začne hlásit, že se nepodařilo najít MSVCR90.dll - přitom ji mám..Ale stačí založit nový projekt, vložit do něj existující soubory azase můžu 20x kompilovat....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.91.–
AdamHlavatovic0
Stálý člen
2. 3. 2008   #5
-
0
-

Zhodou náhod tiež používam VS2008 a popisovanú chybu som u seba nezaznamenal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý