ASP.NET validace – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET validace – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET validace – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
herys
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
26. 2. 2008   #1
-
0
-

Zdravím, potreboval bych vyresit nasledujici problem.
mam formview do pres který vkládám záznamy do databáze. Vkládám je tam pres textboxy a do jednoho textboxu vkladám řetězec ve tvaru <object><param ...........><object> Zkratka ty hranate zavorky.. KDyz se to snazim vlozit tak my to napise potencialne nebezpecny retezec nebo neco takoveho.. a kdyz vypnu validaci na celou stranu tak to funguje ale mam tam dalsich 5 textboxu, ktere bych chtel validovat.. Jak to mam provest?? nebo vypnout validaci jen u jednoho textboxu?? dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.36.–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
26. 2. 2008   #2
-
0
-

Napadá mě jedno (ne moc dokonalý) řešení, na straně klienta to převeď na entity a na straně serveru zpět na závorky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
herys
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
26. 2. 2008   #3
-
0
-

DeaLer napsal:
Napadá mě jedno (ne moc dokonalý) řešení, na straně klienta to převeď na entity a na straně serveru zpět na závorky.



nojo alejak to mam prevest na entity, kdyz ten retezec ma treba 25 znaku a < a > je tam treba 10x?? muzete mi napsat priklad kodu kdyz to vkladam do toho textboxu? dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.36.–
DeaLer+2
Hero
26. 2. 2008   #4
-
0
-

To herys : Co třeba malej javascript při odeslání formuláře. Kdysi jsem na netu hledal jiný řešení, ale moc jsem toho nenašel.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
herys
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
26. 2. 2008   #5
-
0
-

DeaLer napsal:
To herys : Co třeba malej javascript při odeslání formuláře. Kdysi jsem na netu hledal jiný řešení, ale moc jsem toho nenašel.


no ted nemuzu zadnej kod na prevod najit..

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.36.–
DeaLer+2
Hero
26. 2. 2008   #6
-
0
-

Tak to zkus třeba takhle.

function HtmlEncode(str)

{
var div = document.createElement('div');
var text = document.createTextNode(str);
div.appendChild(text);
return div.innerHTML;
};


Teď přemejšlím, jestli ti nemám napsat i použití, ale snad to zvládneš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
27. 2. 2008   #7
-
0
-

To DeaLer : diky za pomoc, ale abych se proznal potreboval bych trochu poradit jeste.. jsem zacatecnik a nevim jak to mam implementovat primo na ten textbox dp ktereho vkladam ty zavorky a tak..

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.36.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý