Error LNK2001(kompilace) – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Error LNK2001(kompilace) – C / C++ – Fórum – Programujte.comError LNK2001(kompilace) – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lensn
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
27. 2. 2008   #1
-
0
-

Zdravím,
dělám na svém projektu už delší dobu, ale tet řeším zvuk pomocí OpenAL 1.0 SDK a zkoušel sem i 1.1 a když sem kompiloval pod 1.1 tak mě to zkompilovat šlo, ale házelo mě to chybu jinou tak sem zkusil starší verzi a to sem zkompiloval víc věci jelikož už se jedná skoro o finální kompilaci tak odkazuji na několik dll a lib knihoven a u te 1.0 sem zkompiloval skoro vše až natu zvukouvou část a jelikož naní odkazuji tak nejde ani zkompilovat spouštěcí část .Když to chci zkompilovat pod Microsoft Visual 6 c++ bez MSDN a háže me to chybu při externeálním načítání. Opravu nevím čím to může byt jestli tím že nemam MSDN nebo něco jiného pokud někdo ví prosím poratte..
--------------------Configuration: aOpenAL - Win32 Release No debug infor--------------------
Linking...
Creating library aOpenAL___Win32_Release_No_debug_infor/aOpenAL.lib and object aOpenAL___Win32_Release_No_debug_infor/aOpenAL.exp
ALAudio.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__alcGetIntegerv
ALAudio.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__alcGetString
../../../Bin/aOpenAL.dll : fatal error LNK1120: 2 unresolved externals
Error executing link.exe.


Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.22.–
Reklama
Reklama
AdamHlavatovic0
Stálý člen
27. 2. 2008   #2
-
0
-

Linker vam hlási, že nie je schopný nájsť implementácie funkcií alcGetIntegerv a alcGetString, ktoré sú súčasťou knižnice OpenAL, takže spomínane dve chyby nemajú nič spoločne s prítomnosťou (neprítomnosťou) MSDN (čo je v podstate jeden veľký help pre produkty a technológie spoločnosti Microsoft.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
Lensn
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
29. 2. 2008   #3
-
0
-

Aha mno to sem si myslel díky za upřesnení, ale opravdu nevím jak to řešit... jeto patová situace při jednom de něco a pri druhem de něco ale zase nejde tam to co šlo ..
Nevím zda-li de o problem nastavení kompilatoru nebo kodového poněvatž si myslim, že vkodu to není. Pokud byste někdo měl čas poradit tak mu budu velice vděčnej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.22.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 69 hostů

Podobná vlákna

QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming

Kompilace — založil Rade.k

Kompilace — založil Kulich

Kompilace — založil Ykita

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý