Ako zobrazit zdroj. kod súboru v textaree? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako zobrazit zdroj. kod súboru v textaree? – PHP – Fórum – Programujte.comAko zobrazit zdroj. kod súboru v textaree? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Nepster
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
28. 2. 2008   #1
-
0
-

Ahojte,prosim vaz ako zobrazim zdrojovy kod suboru v text aree?velmy to potrebujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.217.–
Reklama
Reklama
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
28. 2. 2008   #2
-
0
-

To Nepster : zkus tag <xmp></xmp> nebo tag pre ale tam budeš muset použít entity

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
byF0
Návštěvník
28. 2. 2008   #3
-
0
-

To Paja2 : No fuj, tenhle tag byl už zapomenutý v roce 98... Pochází ještě z předchůdce HTML, z SGML :)

To Nepster : Normálně, když si v php načteš obsah souboru do stringu třeba za pomoci file_get_contents(), výsledný string prožeň htmlentities()...tohle by mohlo fungovat (pozn.: nebo taky ne :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.137.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
28. 2. 2008   #4
-
0
-

To byF : ale funguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
byF0
Návštěvník
28. 2. 2008   #5
-
0
-

To Paja2 : Ideální kandidát pro XSS.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.137.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
28. 2. 2008   #6
-
0
-

Co dělá <XMP>?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Zelenáč0
Posthunter
28. 2. 2008   #7
-
0
-

To survik1 :
Z

<xmp><b>blabla</b>aaa</xmp>
ti udela
<b>blabla</b>aaa
(nemusis psat spesl znaky pomoci entit)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
1. 3. 2008   #8
-
0
-

Co zase resite? Staci PHP vystup prohnat funkci htmlspecialchars()

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 160 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý