Mal som virus, ktory stale hadzal, ze mam virus :P, nasiel som si adresar kde bol ulozeny a zmazal ho v nudzovom rezime. Potom uz to nerobilo, a tak som sa pokusal odinstalovat NOD32, ktory som kvoli tomu viru nainstaloval.Lenze neslo to. Tak som zmazal subor egui.exe ktory sa spustal hned pri starte. Lenze pocitac od vtedy blbne. Vzdy ked spusim FF, IE alebo Operu, tak sa zasekne, a pomaha len tvrdy restart. Prosim preto o pomoc. Potreboval by som to niejak opravit, a to dost surne. Vopred vdaka.
Fórum › Software
Problem z WinXP
Asi to bude znieť ako úplná sprostosť, ale ako mám obnoviť systém :P V živote som to nerobil :D Nemám bod obnovenia po zmazani vírusu, nemám ho vôbec, ale stále lepšie nemať nič, ale aby aspoň šiel WinXP. Zatiaľ som na Ubuntu, ale mám ho iba načítané v ramke, čiže ani programovať ani nič. Idem skúsiť zmazať všetko pre NOD32.
To w3q : Mimochodem, jak se ten vir projevoval? Neměls' náhodou v pravym dolním rohu v system tray takovej štítek z křížkem (kterej se přeblikával na otazníček) a jednou za nějakou dobu ti vyskočila bublina, že na PC bylo nalezeno spousta virů? Přesně toho jsem se zbavoval předevčírem, bylo to nějaky podělany *.dllko, spuštěny v explorer.exe. Musel jsem pomocí Process Exploreru dllko najít, explorer.exe killnout a pak přes command linu smazat to dllko.
Nicméně, NOD32 jsem instaloval nedávno (taky kvůli viru, kterýho nebyly schopny antiviry odstranit), nicméně PC se seklo v polovině instalace a tak jsem musel resetovat. Bohužel, NOD byl už v takovym stádiu nainstalovanosti, že se spouštěl při spuštění ale ne v takovym stádiu, aby jel v pořádku a tak se vždycky po zapnutí PC seklo. Musel jsem nabootovat nouzovej režim a speciálníma odinstalačníma programama NODa odstranit. Vlastně to nebyl NOD ale Eset Smart Security, teďka "náhrada" za NOD.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kniha na WinXP — založil samo
Propojení WinXP a Win95 — založil Vodacek
Installace WinXp z WinVista — založil Laco797
Připojení ke vzdálené ploše - WinXP — založil Doomista
Potíže s propojením dvou PC winXP — založil pawlik