Ajax response problem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ajax response problem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comAjax response problem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

dalaman0
Věrný člen
28. 2. 2008   #1
-
0
-

Mam klasicku ajaxovu aplikaciu, odoslem nieco na server na spracovanie, to zbehne a server mi vracia spat response xml.

Vsetko funguje ako ma, sql sa vykona, response pride cely, dane funkcie funguju na inych aplikacia korektne

Btw: takto vyzera hlavne jadro reagujuce na zmenu stavu:

function stateChanged()

{
// when readyState is 4, we read the server response
if (xmlHttp.readyState == 4)
{
// continue only if HTTP status is "OK"
if (xmlHttp.status == 200)
{
try
{
// read the response from the server
readResponse();
}
catch(e)

{
// display error message
displayError(e.toString());
}
}
else
{
// display error message
displayError(xmlHttp.statusText);
}
}
}


cize pri prijati responsu ho preda funkcii read_response.
lenze problem je v tejto funckii ktora hlavne spracovava prijate xml:


.
.
.
var xml_response = xmlHttp.responseText;

// server error?
if (xml_response.indexOf("ERRNO") >= 0 || xml_response.indexOf("error:") >= 0 || xml_response.length == 0)
throw(xml_response.length == 0 ? "Server error." : xml_response);

var xml_doc = xmlHttp.responseXML.documentElement;
var xml_result = xml_doc.getElementsByTagName('result')[0].firstChild.data;
.
.
document.getElementById(xml_target).innerHTML=xml_result;
.
.


Problem nastava pri priradovani var xml_result = xml_doc.getElementsByTagName('result')[0].firstChild.data;
[seznam]IE: Error handler mi vypise chybu: object error[/seznam]
[seznam]Firefox: na stranke sa mi zobrazi len priblizne polovica responsu(mozno dlhy response , ale pouzivam POST takze pochybujem??? ) [/seznam]
[seznam]Opera: Zobrazi sa mi cely response, vsetko funguje (OPERA RULEZZ KOMENTARE SI NECHAJTE :) :) :) )[/seznam]

Som z toho jelen!

Prosim HELP je to dolezite!

Je tam nejake obmedzenie alebo problemy s funkciami o ktorych neviem ??? kde moze byt problem ?



Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.185.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
dalaman0
Věrný člen
2. 3. 2008   #2
-
0
-

To som jediny co sa z niecim takymto stretol ??? Neviem ako to mam vyriesit... Mozno vadi ze v response je vela html tagov...

HEEELP

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.244.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
TradeMark
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
2. 3. 2008   #3
-
0
-

To dalaman :

Tak tu naozaj nevim v com moze byt problem s tymto som sa este nestretol. Pomocou Ajaxu som prenasal aj niekolko "stran" dat a vsetko fungovalo OK, tak neviem :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.185.–
dalaman0
Věrný člen
2. 3. 2008   #4
-
0
-

Vravim ze ono mi pridu vsetky data!!! Response je kompletny ale jeho zobrazenie cez responseXML nejde...

Ked dam vypisat responseText tak ten sa mi zobrazi cely... Lenze cele xml

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.196.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
dalaman0
Věrný člen
15. 4. 2008   #5
-
0
-

Opat sa mi to stalo pri inom probleme... Opat sa mi zobrazila iba polovica responsu...

V tom xmlku je text HTML dokumentu... Ale tam sifrujem hlavne znaky tak neviem :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.185.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
sir_arthur
~ Redaktor
0
Stálý člen
16. 4. 2008   #6
-
0
-

priznam sa ze neviem v com moze byt presne problem. Co sa mi podarilo najst, tak sa vyskytuje tento problem ak sa pouzivaju nejake html znaky v response.. neviem ci ti to nejako pomohlo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.117.–
@mattonik
dalaman0
Věrný člen
30. 4. 2008   #7
-
0
-

No pomohlo by mi to dost.. neviest nahodou ake HTML znacky ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.202.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
sir_arthur
~ Redaktor
0
Stálý člen
2. 5. 2008   #8
-
0
-

myslim ze to ma problem najma s < a >, uz si ale presne nepamatam, ale google je kamarat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.46.69.–
@mattonik
dalaman0
Věrný člen
2. 6. 2008   #9
-
0
-

NO na googli som moc nic nenasiel :(
<a> problem neriesi..

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.185.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý