Google vlastní vyhledávání – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Google vlastní vyhledávání – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comGoogle vlastní vyhledávání – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Bengo0
Stálý člen
2. 3. 2008   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
p4nther0
Super člen
2. 3. 2008   #2
-
0
-

Nastav u INPUTU tohle (jako atribut samozřejmě):

<input .. style="width:20px;">

Místo těch 20px si tam dej co potřebuješ :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.47.12.–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Bengo0
Stálý člen
2. 3. 2008   #3
-
0
-

a kam to ma hodit .. ja to tam dal a nic.. ja potrebuju zmensit to co se zobrazí jako výsledek .

Tohle je kod toho co zobrazi vysledek :

<!-- Google Search Result Snippet Begins -->


<div id="results_004490518901999544502:vlwtmros4r0"></div>
<script type="text/javascript">
var googleSearchIframeName = "results_004490518901999544502:vlwtmros4r0";
var googleSearchFormName = "searchbox_004490518901999544502:vlwtmros4r0";
var googleSearchFrameWidth = 150;
var googleSearchFrameborder = 0;
var googleSearchDomain = "www.google.com";
var googleSearchPath = "/cse";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/afsonline/show_afs_search.js"></script>

<!-- Google Search Result Snippet Ends -->


Ale mam tam 150 a furt to je velké to nechápu ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
p4nther0
Super člen
3. 3. 2008   #4
-
0
-

To Bengo : aha tak sem tě nepochopil..
Problém je tenhle IFRAME

<iframe allowtransparency="true" vspace="0" hspace="0" marginheight="0" marginwidth="0" 

src="http://www.google.com/cse?cx=004490518901999544502%3Avlwtmros4r0&cof=FORID%3A9&q=hovno&buttone%3d=&ad=w9&num=10&rurl=http%3A%2F%2Fcs-spraye.tym.cz%2Ftemplate%2Fnew_styl%2Fsearch.html%3Fcx%3D004490518901999544502%253Avlwtmros4r0%26cof%3DFORID%253A9%26q%3Dhovno%26buttone%253D%3D" name="googleSearchFrame" frameborder="0" height="204" scrolling="no" width="795">
</iframe>

Tenhle kód nemůžeš nikde upravit? Je tam potřeba nastavit nižší width ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.47.12.–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Bengo0
Stálý člen
6. 3. 2008   #5
-
0
-

j dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Vyhledávání Google — založil Markaos

Vlastni vyhledavani — založil darkerboy

Vyhledávání — založil al

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý