Layout v css – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Layout v css – CSS – Fórum – Programujte.comLayout v css – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Marek0
Duch
26. 6. 2006   #1
-
0
-

Poradte mi prosim ako spravim layout s funkcim menu v ktorom ma nevyhodi po kliknuti na odkaz na novu stranku ale mi ho pekne vypise na hlavnu stranku vedla menu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vítězslav Titl0
Stálý člen
26. 6. 2006   #2
-
0
-

nevim moc co chceš, ale přijde mi že chceš něco jako rámy v css? to ale nepůjde tak úplně, bez rámů musíš vždycky načítat celou stránku ne jen kousek (rámec).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
26. 6. 2006   #3
-
0
-

Jde to, ale to si chce privolat na pomoc javascript :sport:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Dragon0
Stálý člen
8. 7. 2006   #4
-
0
-

Já mám problém zase s tímto už si nad tím lámu hlavu asi 3 hodiny



<style type="text/css">

#sidebar-a {

float: left;
width: 138px;
margin: 0;

margin-right: ;

padding: 0px;

background-color: white;
}



#nl {

float: left;
width: 12px;
height: 12px;
margin: 0;

padding: 0px;

background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/nlokraj.gif);
}




#ns {

float: center;
width: 126px;
height: 12px;
margin: 0;

padding: 0px;

background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/ncara.gif);
}




#np {

float: right;
width: 12px;
height: 12px;
margin: 0;

padding: 0px;

background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/npokraj.gif);
}




#sl {

float: left;
width: 12px;
margin: 0;

padding: 0px;

background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/lcara.gif);
}




#ss {

float: center;
width: 126px;
margin: 0;

padding: 0px;

background-color: white;
}




#sp {

float: right;
width: 12px;
margin: 0;

padding: 0px;

background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/pcara.gif);
}




#dl {

float: left;
width: 12px;
height: 12px;
margin: 0;

padding: 0px;

background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/dlokraj.gif);
}




#ds {

float: center;
width: 126px;
height: 12px;
margin: 0;

padding: 0px;

background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/dcara.gif);
}




#dp {

float: right;
width: 12px;
height: 12px;
margin: 0;

padding: 0px;

background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/dpokraj.gif);
}


</style>
<div id="sidebar-a">

<div id="nl"></div>
<div id="ns"></div>
<div id="np"></div>

<div id="sl"></div>
<div id="ss">ahoj</div>
<div id="sp"></div>




<div id="dl"></div>
<div id="ds"></div>
<div id="dp"></div>

</div>

EDIT: Je tu někdo kdo by mi pomohl? :((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
9. 7. 2006   #5
-
0
-

Možná by se hodil obrázek, jak to má vypadat výsledek.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Dragon0
Stálý člen
9. 7. 2006   #6
-
0
-

Mno tak ten by se hodil určitě promiň asi nějak takhle


EDIT: + ten text ahoj

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
9. 7. 2006   #7
-
0
-

ctvr hodiny jsem se s tim pral a dostal jsem tohle:





<style type="text/css">



#sidebar-a {



float: left;

width: 138px;

margin: 0px;



margin-right: 0px;



padding: 0px;



background-color: white;
line-height: 0px;

}







#nl {



float: left;

width: 12px;

height: 12px;

margin: 0px;



padding: 0px;



background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/nlokraj.gif);

}









#ns {



float: left;

width: 126px;

height: 12px;

margin: 0px;



padding: 0px;



background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/ncara.gif);

}









#np {



float: right;

width: 12px;

height: 12px;

margin: 0px;



padding: 0px;



background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/npokraj.gif);

}









#sl {



float: left;

width: 12px;

margin: 0;



padding: 0px;



background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/lcara.gif);

}









#ss {



/* float: center;*/

width: 126px;

margin: 0;



padding: 0px;



background-color: white;

}









#sp {



float: right;

width: 12px;

margin: 0;



padding: 0px;



background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/pcara.gif);

}









#dl {



float: left;

width: 12px;

height: 12px;

margin: 0;



padding: 0px;



background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/dlokraj.gif);

}









#ds {



float: left;

width: 126px;

height: 12px;

margin: 0;



padding: 0px;



background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/dcara.gif);

}









#dp {



float: left;

width: 12px;

height: 12px;

margin: 0;



padding: 0px;



background-image: url(http://dragon.profitux.cz/images/tabulky/dpokraj.gif);

}





</style>

<div id="sidebar-a">



<div id="nl"> </div>

<div id="ns"> </div>

<div id="np"> </div>



<div id="sl"> </div>

<div id="ss">aho2j</div>

<div id="sp"> </div>









<div id="dl"> </div>

<div id="ds"> </div>

<div id="dp"> </div>



</div>



neni to uplne 100%, ale alespon je to trochu lepsi :D

btw, doporucuju si radsi udelat nejakej DIV o fixnich rozmerech a hodit to cele jako obrazek na pozadi (protoze to co se snazis vytvorit ma az na vysku take fixni rozmery)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Dragon0
Stálý člen
28. 8. 2006   #8
-
0
-

šlo by nějak udělat aby zarovnání v CSS layoutu bylo tvrdči ve FF?

Zde je jednoduchý příklad:

<div style="width: 100px" height: 100px>-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------</div>


V IE se to zobrazí normálně jako:
----------------
----------------
----------------
----------------
----------------
----------------
----------------
---------------

Zatám co ve FF:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
28. 8. 2006   #9
-
0
-

FF zjevne neni schopen prelomit jedno slovo (celek mezi mezerami) na vice radku. I kdyz to asi neni to co hledas, tak muzes zkusit dat do stylu owerflow:hidden. to alespon skryje ten presah.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Dragon0
Stálý člen
28. 8. 2006   #10
-
0
-

CommanderZ napsal:

FF zjevne neni schopen prelomit jedno slovo (celek mezi mezerami) na vice radku. I kdyz to asi neni to co hledas, tak muzes zkusit dat do stylu owerflow:hidden. to alespon skryje ten presah.



Mno zrovna tohle jsem nemyslel. Cht?l jsem zkusit ud?lat knihu n?v?t?v trochu jin?m stylem.
Ale d?k.
Btw ten k?d by m?l b?t asi overflow: hidden

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
28. 8. 2006   #11
-
0
-

Dragon napsal:
Btw ten kód by měl být asi overflow: hidden



Sorry :ehh:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
dalaman0
Věrný člen
28. 8. 2006   #12
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Css layout — založil 1923

CSS layout — založil olgo

Css layout presah textu — založil mav

Konkretny problem s CSS layout — založil greppi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý