Online – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Online – PHP – Fórum – Programujte.comOnline – PHP – Fórum – Programujte.com

 

netman920
Super člen
2. 3. 2008   #1
-
0
-

ako by mohla byt jednoducha funkcia na zistenie kolko ludi je momentalne online???
diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Earl Cash0
Věrný člen
3. 3. 2008   #2
-
0
-

ta kterou si sam napises....

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.150.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
3. 3. 2008   #3
-
0
-

To netman92 : pomocí php + mysql v databázi si uděláš sloupeč s názvem online, kterému se např. při přihlášení nastavíš hodnotu 1 a pak selectem vypíšeš online kde je hodnota 1

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
netman92
~ Anonymní uživatel
379 příspěvků
3. 3. 2008   #4
-
0
-

To Paja2 : hej ale ked chcem tak bez prihlasovania iba otvori stranku a napise ze ju prave pozera 10 ludi napr neviem ako to mam urobit do databazy to nie je az taky problem ale potom neviem urobit to ked vypne alebo pojde prec tak ako zase urobim aby bolo o jedneho menej mozno onunload ale neviem presme ako kto by mohol pls poradte

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.31.–
Tokan0
Grafoman
3. 3. 2008   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.90.–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
w3q0
Věrný člen
3. 3. 2008   #6
-
0
-

Ja sa do PHP veľmi nerozumiem, ale nemohol by si ten počet proste refreshnuť? A mám pocit že na to ani nepotrebuješ db.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
schimpanze0
Návštěvník
4. 4. 2008   #7
-
0
-

Mám dotaz. Jak zjistíme že, když se uživatel odhlásil, přepíše se i hodnote 1 na 0 ve sloupci Online?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.108.206.–
Nejlepší způsob jak se připravit na budoucnost je, vymyslet si jí.
netman920
Super člen
4. 4. 2008   #8
-
0
-

To schimpanze :
nie len ono ho to automaticky vymaze ak je nekativny t.j. ze na nic neklikol po x minutách napr5
a das poziadavku

$time5 = date("U") - 60*5;

select ... .. whrere time > '$time5'

a to stlpca time v tabulke ukladas cas kedy sa spustil skript zase pomocou date("U");
teda aspon tak som to potom riesil

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Gobik0
Návštěvník
8. 4. 2008   #9
-
0
-

Počrt online uživatelů jde řešit i přes sessions. V jednom takovém příkladu autor uváděl, že je to mnohem rychlejší a jednodušší způsob. Jestli tě to zajímá, tak zkus zagooglit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.84.–
netman920
Super člen
8. 4. 2008   #10
-
0
-

To Gobik :
viem dalo by sa to tiez pomocou cookies a nezadat dokedy maju platnost --teda vypsia na koci relácie
ale ja som spokojny ako som si to vytvoril
aj phpbb maju tiez ze aktivita za poslednych 5min

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

Podobná vlákna

Kto je online? — založil devilfish

Online / offline — založil Martin

Online hra — založil PatriCZek

GunZ online — založil kortak

Online hra — založil koldis

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý