Problém so zadaním – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém so zadaním – .NET – Fórum – Programujte.comProblém so zadaním – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
w3q0
Věrný člen
4. 3. 2008   #1
-
0
-

Ahojte, mám problém so zadaním jednej úlohy: Vstup obsahuje niekoľko riadkov (najmenej 1, najviac 100). V každom riadku je jedno prirodzené číslo, menšie ako 3000 – výška jedného z mládencov v milimetroch.

Tvoj program by mal tieto čísla načítavať zo štandardného vstupu ("z klávesnice"), použi teda štandardné funkcie na načítanie – readln, scanf, cin, a pod. Neviem ako a kde ich načítať, mám pocit že by to šlo do poľa, ale neviem ako ho pomocou vstupu naplniť.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
4. 3. 2008   #2
-
0
-

hehe tušim palma



int i=0;
int x;
while (cin >> x)
{
pole[i] = x;
i++;
}

alebo si spraviť nejaky dynamicky zoznam. Ale aby si potom nebol sklamaný, lebo cin >> a cout << su pomalšie ako scanf a printf. Pri dlhom vstupe tam môžeš dostať time limit tak to potom treba zmeniť.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
w3q0
Věrný člen
5. 3. 2008   #3
-
0
-

Prepáč, mal som pocit, že to malo byť v .NET, podľa toho do akého fóra som to dal, ale v podstate to je jedno, robím aj v C++ :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
mephi0
Expert
5. 3. 2008   #4
-
0
-

aha :) nejak som si to neuvedomil že sme v .NET, zmiatol ma cin >>. V C# niečo take nie je. Da sa vytvoriť stream, ale neviem ako to ma byť tam, to som ešte nerobil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
zacatecnik0
Super člen
5. 3. 2008   #5
-
0
-

misto cout - Console.WriteLine();
misto cin - Console.ReadeLine();

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.141.–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 113 hostů

Podobná vlákna

Pomoc so zadanim — založil petkoo12

Prosim poradit se zadanim — založil sparky29

Problém — založil rotoro

Problém s VC++ — založil beb

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý