EDITOR – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

EDITOR – PHP – Fórum – Programujte.comEDITOR – PHP – Fórum – Programujte.com

 

netman920
Super člen
6. 3. 2008   #1
-
0
-

aky editor pouzivate prei tvorbe web stranky??
a na com ju testujete?
dik za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Prog.0
Věrný člen
6. 3. 2008   #2
-
0
-

html,php,css,js,... jEdit
mysql...SQLyog - staršiu comunity verziu
grafika...inkscape

FF2, Opera, Safari, IE7, 6, 5.5

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
Prog.
netman920
Super člen
6. 3. 2008   #3
-
0
-

To Prog. : a php cez co?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
6. 3. 2008   #4
-
0
-

To netman92 : notepad++ , phpdesigner

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
Erik0
Návštěvník
6. 3. 2008   #5
-
0
-

phpdesigner 2008 (6.0) mi vyhovuje najviac
Pekne zvyraznuje a doplnuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.6.–
toka0
Stálý člen
6. 3. 2008   #6
-
0
-

joe, vim, emacs, kate, gimp, inkspace, ... :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.165.–
Tomáš Kavalek
Tocimanko0
Grafoman
6. 3. 2008   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
6. 3. 2008   #8
-
0
-

zend development environment. doporucuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Al0
Věrný člen
6. 3. 2008   #9
-
0
-

PSPad

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Santas0
Věrný člen
6. 3. 2008   #10
-
0
-

Kate

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
6. 3. 2008   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 3. 2008   #12
-
0
-

PHP Designer, jednoznacne nejlepsi..
Zvyraznuje hnedka chyby co by vyhodilo php, sam se doplnuje, skvela prace s tridami apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.255.–
byF0
Návštěvník
8. 3. 2008   #13
-
0
-

Zend.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.137.–
pecan9870
Věrný člen
9. 3. 2008   #14
-
0
-

PHP Designer 2007 - fakt supr program

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
Erik0
Návštěvník
9. 3. 2008   #15
-
0
-

Ako som uz napisal, mam phpdesigner 2008, problem je v tom, ze neviem kde som si dal okna File Browser a Project. Myslim, ze som ich niekde skryl ale teraz ich neviem najst... hladal som po bokoch, hore aj dole.
Neviete kde by este mohli byt ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.6.–
pawlik0
Grafoman
9. 3. 2008   #16
-
0
-

asi jen net2ftp :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
9. 3. 2008   #17
-
0
-

To pawlik : Ja som uz tiez zacal pouzivat php designer a predtym sommal ace html ale to bo smejd.
a na testovanie pouzivam vertrigo server

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
netman920
Super člen
11. 3. 2008   #18
-
0
-

a co pouzivate na off
testovanie napr.ja vertrigo server

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
byF0
Návštěvník
12. 3. 2008   #19
-
0
-

To netman92 : Apache...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.69.–
Bengo0
Stálý člen
12. 3. 2008   #20
-
0
-

Tocimanko napsal:
No dobre :- Na všetko používam Notepad2... http://www.flos-freeware.ch/notepad2.html
Zvýrazňuje snáď všetko od HTML cez PHP, CSS až po SQL :)



JN Notepad 2 je good jak cip to je fakt na vse... neistaluje se nic a je i cesky :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.220.–
mylan40
Super člen
12. 3. 2008   #21
-
0
-

Ja používam Notepad++
Niektorí sem napísali program Inkscape... doteraz som ho nepoznal, stiahol som si ho a je to fakt SUPER program! :smile8:
To Prog. & toka: Ďakujem. :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
insider0
Věrný člen
12. 3. 2008   #22
-
0
-

dlouhou dobu v zendu, pak sem objevil php designer a uz nechci nic jineho :)) pokud pracuju s tridama, tak skvely zend designeru nesaha ani po kotniky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.192.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Tase0
Stálý člen
12. 3. 2008   #23
-
0
-

PHPDesigner, notepad, frontpage

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
netman920
Super člen
12. 3. 2008   #24
-
0
-

frontpage


phpdesigner je fakt super diky ze ste mi ho doporucili

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
w3q0
Věrný člen
12. 3. 2008   #25
-
0
-

PSPad, grafika: Adobe Photoshop.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
gaben0
Stálý člen
12. 3. 2008   #26
-
0
-

PSpad

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.20.–
C, C++
byF0
Návštěvník
13. 3. 2008   #27
-
0
-

To insider : Lepší než nový Zend postavený na eclipsu??? To mě začíná zajímat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.137.–
insider0
Věrný člen
13. 3. 2008   #28
-
0
-

To byF : no, ja presel v dobe zend studia 5.5, zend na eclipsu jsem jeste nemel tu moznost vyzkouset, ale pokud to stale nezvlada napr napovedu na nasledujici zapis, tak me o svych kvalitach nepresvedci

$vypis->sablona->
vetsina editoru skonci pri tomto zapise s prazdnou napovedou
podivam se, co je v zendu noveho a mozna i vyzkousim, ale zatim je designer favoritem :)

EDIT: tak sem se koukl na features a vypada to zajimave, je pravda, ze php designer je zamereny jen na php a trochu html, kdezto zend je spis na celkove webove aplikace(vcetne databaze), otazkou je, co kdo vytvari, ale urcite si zend vyzkousim, pac na linuxu se mi designer nedari rozbehat :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.192.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
14. 3. 2008   #29
-
0
-

Eclipse PDT :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.33.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
netman920
Super člen
14. 3. 2008   #30
-
0
-

Zdeny napsal:
Eclipse PDT :)

co to je?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
14. 3. 2008   #31
-
0
-

To netman92 : co takhle hledat? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
netman920
Super člen
14. 3. 2008   #32
-
0
-

hrach napsal:
To netman92 : co takhle hledat? :)


co tak sa opytat? :smile1:
myslel som vlastnosti apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
14. 3. 2008   #33
-
0
-

To netman92 : promiň! (ale to na netu je taky ;))

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
netman920
Super člen
15. 3. 2008   #34
-
0
-

To hrach : Ale zycajne to nie je objektivne. Ja som myslel zr ked to ma odskusane tak ze vie nejake dobre vlastnovti preco by sa oplatil vyskusat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Editor — založil dinkin

EDITOR — založil netman92

Editor ? — založil milanmichal

Začátečník - editor — založil Otis

Editor Spaw2 — založil Paja2

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý