Zarovnání v Tkinteru – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zarovnání v Tkinteru – Python – Fórum – Programujte.comZarovnání v Tkinteru – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
maral
~ Redaktor
0
Newbie
7. 3. 2008   #1
-
0
-

Chtěl bych se zeptat, jestli neexistuje nějaká možnost zarovnání textu, asi v udělátku Label.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.176.–
Reklama
Reklama
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
7. 3. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
maral
~ Redaktor
0
Newbie
7. 3. 2008   #3
-
0
-

To já už našel a zkoušel, jenže to nefunguje na jednořádkový text...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.176.–
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
7. 3. 2008   #4
-
0
-

Takže v tom případě nejde o zarovnání textu ale celého udělátka ne? Dej sem nějaký příklad.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
maral
~ Redaktor
0
Newbie
8. 3. 2008   #5
-
0
-

No mám tabulku... asi takhle to vypadá:


No a v prvním sloupci a prvním řádku bych to chtěl zarovnat doleva...
Každá buňka tabulky je Label s width=8.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.176.–
ddd0
Duch
9. 3. 2008   #6
-
0
-

To maral : Existuje jednodušší způsob, prostě udělej ať okno bude mít velikost tý tabulky!:

from Tkinter import *


root = Tk()
grid.width = 999
grid.height = 999

ro = Canvas(root, width=grid.width height=grid.height)
ro.pack()

Kapišto?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Tase0
Stálý člen
12. 3. 2008   #7
-
0
-

lol tak to jo a jde to i u jinych komponent?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Dotaz k Tkinteru — založil Martin

Textvariable v Tkinteru — založil Marek Kadlčík

Tisk v Tkinteru — založil wickzig

Zavření okna ve tkinteru — založil pawlik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý