Upload souboru - Nahravanie SWF na server – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Upload souboru - Nahravanie SWF na server – PHP – Fórum – Programujte.comUpload souboru - Nahravanie SWF na server – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Michal1150
Newbie
7. 3. 2008   #1
-
0
-

Dobrý deň,
dása niejakým kódom nahravať na server format .swf??Ako napriklad obrazky.Diki.:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.126.–
Niečo sa najde :D....
netman920
Super člen
7. 3. 2008   #2
-
0
-

neviem ako to myslis skus to normalne uploadnut pomocou nejakej funkcie php
napr: copy();

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Michal1150
Newbie
7. 3. 2008   #3
-
0
-

To netman92 :

 <?php

if (isset($_FILES['fupload']))
{
print "název: ". $_FILES['fupload']['name'] ."";
print "velikost: ". $_FILES['fupload']['size'] ." bajtů";
print "dočasné umístění: ".$_FILES['fupload']['tmp_name'] ."";
print "typ: ". $_FILES['fupload']['type'] ."";
print "chyba: ". $_FILES['fupload']['error'] ."";
if ($_FILES['fupload']['type'] == "image/pjpeg" ||
$_FILES['fupload']['type'] == "image/jpeg")
{
$nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
$cil = "obrazky/".$_FILES['fupload']['name'];
move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil)
or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat");

$size = getImageSize($cil);
$html_img_str = "<p><img width=\"$size[0]\" height=\"$size[1]\" ";
$html_img_str .= "src=\"$cil\" alt=\"přenesený obrázek\" /></p>";
print $html_img_str;
}
}
?>

Ale neviem čo mam dať sem $_FILES['fupload']['type'] == "image/jpeg")????

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.126.–
Niečo sa najde :D....
netman920
Super člen
7. 3. 2008   #4
-
0
-

To Michal115 :
vyhod tuto podmienku a pobezi to

 if ($_FILES['fupload']['type'] == "image/pjpeg" ||


$_FILES['fupload']['type'] == "image/jpeg")

teda asi takto :


<?php

if (isset($_FILES['fupload']))

{

print "název: ". $_FILES['fupload']['name'] ."
";

print "velikost: ". $_FILES['fupload']['size'] ." bajtů
";

print "dočasné umístění: ".$_FILES['fupload']['tmp_name'] ."
";

print "typ: ". $_FILES['fupload']['type'] ."
";

print "chyba: ". $_FILES['fupload']['error'] ."
";



$nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];

$cil = "obrazky/".$_FILES['fupload']['name'];

move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil)

or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat");



$size = getImageSize($cil);

$html_img_str = "<p><img width=\"$size[0]\" height=\"$size[1]\" ";

$html_img_str .= "src=\"$cil\" alt=\"přenesený obrázek\" /></p>";

print $html_img_str;

}



?>

skus :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Michal1150
Newbie
7. 3. 2008   #5
-
0
-

škoda,ale nejdeto.
vypišeto
název: Classroom Fighter.swf velikost: 0 bajtů dočasné umístění: typ: chyba: 2 Přenesený soubor nelze zkopírovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.126.–
Niečo sa najde :D....
netman920
Super člen
7. 3. 2008   #6
-
0
-

To Michal115 : daj si vypísať typ print "typ: ". $_FILES['fupload']['type']
a potom si ten typ napis sem: $_FILES['fupload']['type'] == "image/jpeg") namiesto toho image.... malo by to ist

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Michal1150
Newbie
8. 3. 2008   #7
-
0
-

diki

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.126.–
Niečo sa najde :D....
Michal1150
Newbie
8. 3. 2008   #8
-
0
-

typ to neukazuje :( a nedala by sa nejako ta podmienka vymazať?
lebo som to skušal,ale nejdeto
if ($_FILES['fupload']['type'] == "image/pjpeg" ||
$_FILES['fupload']['type'] == "image/jpeg")

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.126.–
Niečo sa najde :D....
byF0
Návštěvník
8. 3. 2008   #9
-
0
-

To Michal115 :

move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil) or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat");

A teď trochu man php:

Return values

If filename is not a valid upload file, then no action will occur, and move_uploaded_file() will return FALSE.

If filename is a valid upload file, but cannot be moved for some reason, no action will occur, and move_uploaded_file() will return FALSE. Additionally, a warning will be issued.



Porovnávání typu pro pjpeg a jpeg slouží jen k ověření, jestli se Ti tam nahrává, co chceš a nic jiného. Jinak mime type pro flash je "application/x-shockwave-flash".

Netřeba dodávat, že fce getImageSize bude celkem k ničemu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.137.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý