Download – 3D Studio MAX – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Download – 3D Studio MAX – Fórum – Programujte.comDownload – 3D Studio MAX – Fórum – Programujte.com

 

Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
28. 6. 2006   #1
-
0
-

wtf, sem úplnej mongol :grr:
kde se dá stáhnout 3d Max??
danke

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
28. 6. 2006   #2
-
0
-

3ds max stoji tusim $3500. Muzes si stahnout tricetidenni trial z webu Autodesku nebo vyzkouset free GMax, coz je orezana verze uzpusobena hlavne pro vytvareni modelu do ruznych her :P

A skoro bych zapomel...existuji take studentske licence, ktere maji omezenou platnost a stoji taky nejaky ten tisic korun.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
28. 6. 2006   #3
-
0
-

tak to radši zůstanu u windowsáckého malování...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Ondra0
Newbie
28. 6. 2006   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Stálý člen
28. 6. 2006   #5
-
0
-

malování pane bože :))

no jo škoda že je to vše tak drahé. jak ríká dystak jedine tu trialku www.discreet.com

co se týče toho Gmaxu tak v tom mám hodně skušenosti. Učil jsem v tom 3d grafiku na základce :) :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
28. 6. 2006   #6
-
0
-

co máš proti malování? vždyť to je absolutně nejlepší program...

nj, občas používam gimp nebo blupaint či blender...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Michal0
Stálý člen
28. 6. 2006   #7
-
0
-

ono staci stahnout tu trialku se vsim co tam je prilozeny (jetoho hodne) a existujou na to kygeny.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Stálý člen
28. 6. 2006   #8
-
0
-

nic zvlaštního. sice je malování primitivní ale slušné věci se v tom daj dělat příkladem toho je i můj kámoš. za chvilku sem hodim obr co tam udelal

edit:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
28. 6. 2006   #9
-
0
-

pyndy napsal:

malov?n? pane bo?e :))

no jo ?koda ?e je to v?e tak drah?. jak r?k? dystak jedine tu trialku www.discreet.com

co se t??e toho Gmaxu tak v tom m?m hodn? sku?enosti. U?il jsem v tom 3d grafiku na z?kladce :) :D



Vas ucili 3d grafiku na zakladce??? My tenhle rok (druhak na gymplu!!) delali excel a na pristi rok nam slibuji HTML :grr:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
28. 6. 2006   #10
-
0
-

já jsem ve čtvrťáku osmiletého a dělali jsme Word a Excel a další roky už počítače mít nebudem, fakt otrava, aspon jeden trochu zajimavej předmět a voni ho zruší...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Tom0
Stálý člen
28. 6. 2006   #11
-
0
-

jo, kdyby jste byli na počítačové škole jako já.... :pc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
28. 6. 2006   #12
-
0
-

nj, ale já se o počítače začal zajímat až potom co sem se dostal na všeobecnej gympl:(( taky bych rád na počítačovou školu teď.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Michal0
Stálý člen
28. 6. 2006   #13
-
0
-

tak za prvé :D nás na základce naučili vše co je součástí windousu a offisi. to znamena word, exel, pawer point,
from page - tvorba internetove stranky skoro kazdy u nas mel internetovou stranku
dokonce i strih videa ...

NE NE nás neučili 3d grafiku :D Já učil kroužek 3d grafiků u nás na základce :D:D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom0
Stálý člen
28. 6. 2006   #14
-
0
-

Já ale jsem na správce poč. sítě. Docela good :ok:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Stálý člen
28. 6. 2006   #15
-
0
-

a ja jsem na kamenosocha :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
28. 6. 2006   #16
-
0
-

taky dobry! :ok: Jenom jsem se chtel zeptat, to delate s keramikou, nebo i opracovavate kameny? :))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Michal0
Stálý člen
28. 6. 2006   #17
-
0
-

no kdys se rekne keramika tak to ma za vyznam hrnicky atd atd.,

jasně kazde sochar dela s hlinou - vymodeluješ a odlejes do sadry,
Kamen :D proc myslis ze tam chodim jasne . mam za sebou prvak a us jsem zvladnul - mísu, nácvik na náhrobní písma, želvu, a spusta vymodelovanych soch , hlav ... :) proste zabava :)(mluvim jen o pracovkach .. do toho mame zvlast zase modelovani a kresleni, technologii atd atd

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
29. 6. 2006   #18
-
0
-

pokud neseženeš 3dmax zkus Blender... tuším že je zadara :ehh:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
29. 6. 2006   #19
-
0
-

je zadarmo a už ho mám:))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Tom0
Stálý člen
29. 6. 2006   #20
-
0
-

já jsem se učil na Cinemě, nižší verze je free a v češtině

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
29. 6. 2006   #21
-
0
-

Ja zacal na maxu, protoze je obecne povazovan za nejlepsiho a je nejrozsirenejsi. Navi jsem chtel zkusit udelat nejaky modely do wara trojky, a na to byly tuty jen pro maxe (nebo gmaxe, s tim jsem taky uplne zacinal) :ok:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Michal0
Stálý člen
29. 6. 2006   #22
-
0
-

us jsem se h?dal se spousty grafiky jaky softwar je nejlepsi. samozrejme sem zasatval 3ds max. Da se rict ze kazde soft umi uplne to same jen je to nejak jinak sformulvany. sem tam existujou veci co sice jinej soft nema ale jsou to stale jen pridavane utility. Max ma vyhodu v tom jak us tady padlo ze je nejrozsirenejsi a tim na něj existujou spusty utilit. Max je sice graficky program ale pokud ho chcete poridit tak vedsinou na grafiku do her a nebo animace. maxovska kinematika má hodně rosšířenej obzor.

Jak říkal můj kámoš 20%-softwar 80%-grafik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomáš Bobek
~ Redaktor
+2
Posthunter
30. 6. 2006   #23
-
0
-

CommanderZ napsal:

Ja zacal na maxu, protoze je obecne povazovan za nejlepsiho a je nejrozsirenejsi. Navi jsem chtel zkusit udelat nejaky modely do wara trojky, a na to byly tuty jen pro maxe (nebo gmaxe, s tim jsem taky uplne zacinal) :ok:


To měá zajím
:D kde najdu nějaký tutory na totoků (Modelování do Wara III.)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
30. 6. 2006   #24
-
0
-

[url=http://world-editor-tutorials.thehelper.net/modelingfaq.php]tady[/url] :ok:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
11. 7. 2006   #25
-
0
-

jestli chceš, tak já ti maxe pošlu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
3. 9. 2006   #26
-
0
-

Mam maxe verzi 8 ale bohuzel adresar 3dsMax8\matlibs i \maps jsou temer prazdne. V nekterych tutorialech pisou at na objekt pouziju treba material gold nebo white plastic ale bohuzel v matlibu nic takovyho nemam. Mam trial verzi. Vyse na tomhle foru nekdo psal at si stahne z Discreetu Maxe 8 trial a vsecko co tam k tomu je ale tam sem zadny materialy ani mapy nenasel. Please help!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomáš Bobek
~ Redaktor
+2
Posthunter
10. 9. 2006   #27
-
0
-

Musíš si stáhnout materiálovou knihovnu Architectual na www.autodesk.com

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
10. 9. 2006   #28
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Stálý člen
10. 9. 2006   #29
-
0
-

grr :D ten web je rozsahlej spatne si hledal :D
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=5972446

tak tam je odkaz ten otevri nabehne ti tabulka vypln co musis vyplnit a hlavne mejla. oni ti pak poslou na mejl odkaz kterej to da stranku kde se stahuje max vcetne instalace tech ostatnich je tam toho hafo tak doporucuju stahnout vse at ti nic nechyby :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
11. 9. 2006   #30
-
0
-

Jo uz sem to nasel moooc dik urcite to vsecko stahnu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub
~ Anonymní uživatel
905 příspěvků
1. 12. 2006   #31
-
0
-

To Blujacker:Ja vim 3ds max 7 stahnes na BITTORENT...
Ja este vim kde stahnout 3ds max 9 ale tam je slozita instalace a registrace,to bych ti nedoporucoval...
Ale je to na tobe...Napis mi na e-mail FOXrider5@seznam.cz a ja ti napisu odkazy zatim cus

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1. 12. 2006   #32
-
0
-

3ds max 9 NEDOPORUCUJU! Oproti 8 neprinasi nic noveho (pro novacka) a koledujete si tim o poradne problemy s pluginy.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Michal0
Stálý člen
2. 12. 2006   #33
-
0
-

Pro novacka asi jo aaallleeee :-D
Pane bože ja si ho nemůžu vynachválit :-D sice nevyuzivam 64 bitovou verzi ale i tak je to naprosta bomba. S pluginami sem problem zatim nemel. Vsechno je bezvadne urychlené muzete extremne smothovat :) u 8 verze pri Turbo smothu na intenzitu 3 se mi restartnul ps ted vklido davam 8 :-D predtim jsem v scene mel 100 000 polygonu a zacalo se to sekat ted se to zacne sekat na 1 000 000 polygonu. Novy MR je naprosta bomba v renderu neuvěřitelné zrychlení + nové osvicení. Dalsim dost good vylepsenym modifem treba hair and fur je to naprosta bomba a mnohe dalsi proste ja doporucuju :-D

vim že kamosi sem tam neco nasli ale za nedlouho bude pack na opravu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Potvrzení
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
1. 2. 2007   #34
-
0
-

To Blujacker:čaj hele tady to máš je to přes torenty http://rapidshare.com/files/11838350/SAX-Tohle_Mus__Ven.rar.html

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pinkava Pavel0
Stálý člen
1. 2. 2007   #35
-
0
-

A co treba Blender? To taky neni spatny editor, a je free.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
Tomáš0
Stálý člen
1. 2. 2007   #36
-
0
-

radsi co je za prachy, to ma vetsinou vetsi podporu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1. 2. 2007   #37
-
0
-

I kdyz to stahnes z toreentu?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Lucie
~ Anonymní uživatel
35 příspěvků
21. 6. 2007   #38
-
0
-

Prosím ,prosím kde stáhnu češtinu 3d studio max 9 ??? Prosím napište , děkuji a polibte mi prdel

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Stálý člen
21. 6. 2007   #39
-
0
-

To Lucie: Čeština do tohoto programu NEEXISTUJE.. :-D tak hodne štěstí :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomáš0
Stálý člen
21. 6. 2007   #40
-
0
-

aspon se naucis anglicky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Honza
~ Anonymní uživatel
450 příspěvků
7. 9. 2007   #41
-
0
-

Zdarec mohl by mi někdo dát link na max 9 klidně torrent díky moc předem. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
kkjh
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
7. 9. 2007   #42
-
0
-

Warez tady nepěstujeme. Toto je seriózní webzin. Táhni jinam !!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Download — založil palynko

Download — založil to_jsem_ja

Download — založil Tomáš Fedor

C++ DOWNLOAD — založil Nery

Download v c++ — založil Feri83

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý