wtf, sem úplnej mongol :grr:
kde se dá stáhnout 3d Max??
danke
Fórum › 3D Studio MAX
Download
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
3ds max stoji tusim $3500. Muzes si stahnout tricetidenni trial z webu Autodesku nebo vyzkouset free GMax, coz je orezana verze uzpusobena hlavne pro vytvareni modelu do ruznych her :P
A skoro bych zapomel...existuji take studentske licence, ktere maji omezenou platnost a stoji taky nejaky ten tisic korun.
tak to radši zůstanu u windowsáckého malování...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
a nebo taky na P2P stáhnout, tam je "skoro" všechno.
dopručuji http://www.utorrent.com/ nebo http://www.emule-project.net
co máš proti malování? vždyť to je absolutně nejlepší program...
nj, občas používam gimp nebo blupaint či blender...
Pro vyzkoušení Vaš
pyndy napsal:
malov?n? pane bo?e :))
no jo ?koda ?e je to v?e tak drah?. jak r?k? dystak jedine tu trialku www.discreet.com
co se t??e toho Gmaxu tak v tom m?m hodn? sku?enosti. U?il jsem v tom 3d grafiku na z?kladce :) :D
Vas ucili 3d grafiku na zakladce??? My tenhle rok (druhak na gymplu!!) delali excel a na pristi rok nam slibuji HTML :grr:
já jsem ve čtvrťáku osmiletého a dělali jsme Word a Excel a další roky už počítače mít nebudem, fakt otrava, aspon jeden trochu zajimavej předmět a voni ho zruší...
Pro vyzkoušení Vaš
nj, ale já se o počítače začal zajímat až potom co sem se dostal na všeobecnej gympl:(( taky bych rád na počítačovou školu teď.
Pro vyzkoušení Vaš
tak za prvé :D nás na základce naučili vše co je součástí windousu a offisi. to znamena word, exel, pawer point,
from page - tvorba internetove stranky skoro kazdy u nas mel internetovou stranku
dokonce i strih videa ...
NE NE nás neučili 3d grafiku :D Já učil kroužek 3d grafiků u nás na základce :D:D
taky dobry! :ok: Jenom jsem se chtel zeptat, to delate s keramikou, nebo i opracovavate kameny? :))
Pro vyzkoušení Vaš
no kdys se rekne keramika tak to ma za vyznam hrnicky atd atd.,
jasně kazde sochar dela s hlinou - vymodeluješ a odlejes do sadry,
Kamen :D proc myslis ze tam chodim jasne . mam za sebou prvak a us jsem zvladnul - mísu, nácvik na náhrobní písma, želvu, a spusta vymodelovanych soch , hlav ... :) proste zabava :)(mluvim jen o pracovkach .. do toho mame zvlast zase modelovani a kresleni, technologii atd atd
pokud neseženeš 3dmax zkus Blender... tuším že je zadara :ehh:
je zadarmo a už ho mám:))
Pro vyzkoušení Vaš
Ja zacal na maxu, protoze je obecne povazovan za nejlepsiho a je nejrozsirenejsi. Navi jsem chtel zkusit udelat nejaky modely do wara trojky, a na to byly tuty jen pro maxe (nebo gmaxe, s tim jsem taky uplne zacinal) :ok:
us jsem se h?dal se spousty grafiky jaky softwar je nejlepsi. samozrejme sem zasatval 3ds max. Da se rict ze kazde soft umi uplne to same jen je to nejak jinak sformulvany. sem tam existujou veci co sice jinej soft nema ale jsou to stale jen pridavane utility. Max ma vyhodu v tom jak us tady padlo ze je nejrozsirenejsi a tim na něj existujou spusty utilit. Max je sice graficky program ale pokud ho chcete poridit tak vedsinou na grafiku do her a nebo animace. maxovska kinematika má hodně rosšířenej obzor.
Jak říkal můj kámoš 20%-softwar 80%-grafik
CommanderZ napsal:
Ja zacal na maxu, protoze je obecne povazovan za nejlepsiho a je nejrozsirenejsi. Navi jsem chtel zkusit udelat nejaky modely do wara trojky, a na to byly tuty jen pro maxe (nebo gmaxe, s tim jsem taky uplne zacinal) :ok:
To měá zajím
:D kde najdu nějaký tutory na totoků (Modelování do Wara III.)
[url=http://world-editor-tutorials.thehelper.net/modelingfaq.php]tady[/url] :ok:
jestli chceš, tak já ti maxe pošlu
Mam maxe verzi 8 ale bohuzel adresar 3dsMax8\matlibs i \maps jsou temer prazdne. V nekterych tutorialech pisou at na objekt pouziju treba material gold nebo white plastic ale bohuzel v matlibu nic takovyho nemam. Mam trial verzi. Vyse na tomhle foru nekdo psal at si stahne z Discreetu Maxe 8 trial a vsecko co tam k tomu je ale tam sem zadny materialy ani mapy nenasel. Please help!
Musíš si stáhnout materiálovou knihovnu Architectual na www.autodesk.com
Celej web Autodesku sem prolez skrz naskrz ale knihovnu Architectural sem nikde nenasel... Muzes mi napsat aspon kde to tam mam hledat?
Jediny co sem nasel je na strance http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=5668786 tam dole je naka architectural ale tam se musim registrovat. To je vono nebo to je nekde jinde??
grr :D ten web je rozsahlej spatne si hledal :D
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=5972446
tak tam je odkaz ten otevri nabehne ti tabulka vypln co musis vyplnit a hlavne mejla. oni ti pak poslou na mejl odkaz kterej to da stranku kde se stahuje max vcetne instalace tech ostatnich je tam toho hafo tak doporucuju stahnout vse at ti nic nechyby :)
Jo uz sem to nasel moooc dik urcite to vsecko stahnu.
To Blujacker:Ja vim 3ds max 7 stahnes na BITTORENT...
Ja este vim kde stahnout 3ds max 9 ale tam je slozita instalace a registrace,to bych ti nedoporucoval...
Ale je to na tobe...Napis mi na e-mail FOXrider5@seznam.cz a ja ti napisu odkazy zatim cus
3ds max 9 NEDOPORUCUJU! Oproti 8 neprinasi nic noveho (pro novacka) a koledujete si tim o poradne problemy s pluginy.
Pro novacka asi jo aaallleeee :-D
Pane bože ja si ho nemůžu vynachválit :-D sice nevyuzivam 64 bitovou verzi ale i tak je to naprosta bomba. S pluginami sem problem zatim nemel. Vsechno je bezvadne urychlené muzete extremne smothovat :) u 8 verze pri Turbo smothu na intenzitu 3 se mi restartnul ps ted vklido davam 8 :-D predtim jsem v scene mel 100 000 polygonu a zacalo se to sekat ted se to zacne sekat na 1 000 000 polygonu. Novy MR je naprosta bomba v renderu neuvěřitelné zrychlení + nové osvicení. Dalsim dost good vylepsenym modifem treba hair and fur je to naprosta bomba a mnohe dalsi proste ja doporucuju :-D
vim že kamosi sem tam neco nasli ale za nedlouho bude pack na opravu.
A co treba Blender? To taky neni spatny editor, a je free.
I kdyz to stahnes z toreentu?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze